Selamlar ,
Kız arkadaşım birkaç ay önce monster pc hediye etti özellikleri şöyle.
32 GB DDR4 MEMORY
6 GB GDDR5 GTX 970 M EKRAN KARTI
1X 240 GB SSD
1X 1 TB SATA
17 '' SANIRIM EKRAN
Şimdi kardeşim bu lanet olası bilgisayarda ciddi problemler var ve hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar.
Sözde oyun bilgisayarı , oyun harici fena değil kullanılır ama tabii bilgisayarı kapatmıyorsan. zira kapattıgında açmaya çalışırken MONSTER logolu ekranda kendini sürekli beklerken bulabiliyorsun , ve ne hikmetse saatler sonra ancak acılıyor bu sebebten pcyi artık kapatmıyorum en kötü uyku modu oluyor.
2.ci problem ekran kartlarından kesinlikle verim alamıyorum GTA V serisini bile tam performansta oynarken kasıntılar mevcut ve 40-50 fps nin üstüne cıkamadım , herşey ultra seviyede.
Diğer modellerde bu problemler varmı bilmiyorum , ben acıkcası memnun kalmadım ha ,hoş yanları varmı var mesela ledli klavyesi var, parmak izi okuyucu ve Sound blaster zımbırtısı ve makrolar hoş
Bu arada bu nalet sorunları yaşayan ve çözüm bulan varsa bana bi ulaşşın bios firmware v.b sitelerinden son sürümü güncelledim yinede düzelmiyor.
bende de monster var hocam aynı model degil ancak o bahsettiginiz monster logosunu ssd olmadan ben 2-3 saniyede geçiyorum asıl bende tam tersi ekranı kapatıp beklemeye alınca sapıtıyor, sizin büyük ihtimal windows ile ilgili problem var sağlam yeni iso ile uefi bi format atın derim.
ekran kartı konusunda katılıyorum driver biraz uyum sorunu olabiliyor.
konu sahibinede monster tavsiye ederim, garanti konusunda servise verdigimde 3-4 günü geçirmeden geri verdiler.