Geçmiş olsun. R10 üzerinde bizler gibi bir sürü resmi ve dürüst satıcı mevcut. Keşke bizlerden birini tercih etseydiniz.
Geçmiş olsun, bu tarz dolandırıcılıklar çoğaldı. İllegal bir iş bile yapıyor olsanız en güvenilir yerlerde yapın
Geçmiş olsun r10da 7/24 aktif olan satıcılar var keşke onlardan alsaydınız.
büyük geçmiş olsun hocam bundan sonra alacak olursanız aklınızda bulunsun
https://www.astropaycard.com/ bu resmi sitesidir bu siteden başka astrropay için hiçbir siteye güvenmeyin
Hocam gece baktım astropaycard satanlar yoktu. R10 Whatsapp grubumuzada sordum oradan da çıkmadı kimse dedim en iyisi googleda çıkan yüksek sıradaki siteler çarpmıyordur. İsimden bile anlaşılıyor nasıl düştük tuzağa o ilginç.
Fakat sitelerine noldu bilemiyorum o sıradaki siteyi kendileri kapatmazlar herhalde ya birisi buradan görüp başkalarıda dolandırılmasın diye el attı.
kusura bakmayın ama dolandırılmanız ile gidip rulet oynamanız arasında bir fark göremiyorum. iki türlüde parayı kaybedecektiniz(kasa her zaman kazanır). temennim en azından bu vesile ile bir daha sanal kumara bulaşmamanız.
rulet'den gelmeyecek hayır saniyesinde gelmiş =)
Hocam hayır gelmesine gerek yok zaten yurtta ikamet ediyorum gece arkadaşlarla 1 lira 1 lira oynayıp eğlenmek amacımız aynı yılbaşı bileti almaya benzeyen bir durum bu ne bağımlısıyım ne de başka bir şey iddaa bile oynayan birisi değilim. Amaç sabahlarken sohbet olsun "kanka hangi sayıya oynayalım." "kırmızı mı siyah mı" buydu yani.
Ama konuyu açmamdaki amaç bu değil ben net olarak yazdım ne yapmak istediğimi fakat insanlar 100 dolarlık astro card alıp farklı yerlerde de kullanıyor. Bir gün denk gelir birinin canının fena yanmaması