Merhaba arkadaşlar wordpress resim botu yaptıracağım örnekteki gibi : http://prntscr.com/d4l0h4 aynı bu şekilde olacak sorgulamalara yazılan kelimelerle alakalı görsel arama sonuçlarından ilk 8 veya 16 resimi h2 tagı ile birlikte çekip oto yayınlayacak. Bu bot daha önceden çalışıyordu google api sistemine geçtiği için artık çalışmıyormuş aynı botu google yada yandex görsellerden çalıştırıp yapabilecek arkadaş arıyorum. skype: ayhanteke60

Edit: tekrar merhaba arkadaşlar, eskiden açmış olduğum konu olduğu için yeni konu açmak istemedim, bir arkadaşa çok eskiden konudaki gibi bir bot yaptirmistim, bu botu biraz daha farklı bir şekilde yeniden yaptırmak istiyorum.
Gorseldeki bota istediğim özellikler;

örneğin gelinlik modelleri kelimesinde görsel sonuçları çekeceğiz,konu başlığı gelinlik modelleri olacak çekilen 16 resim her resime resimin açıklamasını da konu içine h2 h3 taglari ile resim altına yazacak

Bir başka istediğim özellik ise konu başına girdigim anahtar kelime ile ör; gelinlik modelleri bu kelime ile alakalı spin vs farketmez 80 100 kelime yeterli özgün yazı girilmesini altına resimleri açıklaması ile çekmesini istiyorum, günde min. 200 300 post girmeyi düşünüyorum bota girilecek anahtar kelime dilleri ingilizce almanca olacak genelde botu yapabilecek arkadaşlar fiyat bilgisi ile bana ulaşırlarsa çok memnun olurum.