Başvuru yapmak istiyorum ama sormak istediğim bir kaç soru var. Telefonunuzu aradım 2 kez ama açan olmadı. Acaba pm den ulaşabilir misiniz acil olarak?
İş rutinimizin bozulmaması ve daha hızlı geri dönüşler yapabilmek nedeniyle tüm soruları web sitemiz üzerinden almaktayız. Bize Ulaşın bölümünden iletilen tüm iletilere aynı gün içerisinde yanıt vermekteyiz.
Merhabalar çöpçatan sitesi için pos hizmeti veriyor musunuz? Konuyla alakalı dönüşünüzü bekliyorum iyi çalışmalar.
https://www.paytr.com/kosullar adresindeki maddeler arasında bulunan sitelere hizmet vermemekteyiz.
Merhaba;
Başvuru siteniz üzerinden yapıldı. WHMCS modülünüz hazır mı acaba?
Ücretsiz olarak dağıtımını yaptığımız modül Ortak Ödeme Sayfasıdır fakat site içerisinde çözüm sağlamak istiyorsanız İş Ortağımız BurtiNET ile görüşerek modülün teminini ücretli olarak yapabilirsiniz.
Merhabalar,
kullanamaya başladım bir iki ödeme aldım tam ertesi gün olmasa da 2 günde falan yapılıyor ödemeler sorunsuz genel anlamda fena değiller fakat iletişim ve bilgi anlamında çok zayıflar taksit tabı için mail attım 1 hafta oldu hala dönüş olmadı
İstisnasız her başarılı işlemin ödemesi için ertesi iş günü banka talimatı verilmektedir. Banka kaynaklı bir sorun yaşamış olabilirsiniz. Yada işlemleriniz güvenlik prosedürlerimize takılmış olabilir ve bu aşamada uygulamış olduğumuz risk politikamız gereği çözüme kavuşturuluncaya kadar beklemiş olabilir.
Merhabalar, demo alabilirmiyim?
Demo'muz mevcut değildir, web siteniz için ön başvuru yapmanız ve değerlendirme sürecine girmeniz gerekmektedir.
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz. En azından hazır modüllerin içine entegre etselerde bu taksit tabını milleti uğraştırmasalar olmaz mı. Diğer bir konu iletişimde telefon ile ulaşmak imkansız ve 3 müşterim bu yüzden dolayı güvenmeyip başvuru yapmadılar. Bir şirketin telefonuna cevap verilmemesi çok mantıksız. Opencart için taksit tabı sorunuzu çözdünüzmü bu arada hocam. Urun_Fiyati bölümüne ne denediysem çalışmadı.
Ödeme modüllerimiz ile Taksit TAB'ı tamamiyle farklı bir işlevdir.
Taksit TAB'ı için widget'ımızın uyarılarını dikkate aldığınız takdirde sorun yaşamazsınız. Urun_Fiyati bölümü için örnek kullanım şekli; 190TL için 190.00 'dir. Kuruş ayracında nokta kullanmanız gerekiyor eğer siz farklı bir şey gönderirseniz tabi ki kabul etmeyecektir.
Telefon ile ulaşılamama konusu için; İş rutinimizin bozulmaması ve daha hızlı geri dönüşler yapabilmek nedeniyle tüm soruları web sitemiz üzerinden almaktayız. Bize Ulaşın bölümünden iletilen tüm iletilere aynı gün içerisinde yanıt vermekteyiz.
Merhabalar,
Henüz yapamadım siz çözebilirseniz dönüş yaparsanız bende çözebilirsem size dönüş yaparım
Taksit TAB'ı için widget'ımızın uyarılarını dikkate aldığınız takdirde sorun yaşamazsınız. Urun_Fiyati bölümü için örnek kullanım şekli; 190TL için 190.00 'dir. Kuruş ayracında nokta kullanmanız gerekiyor eğer siz farklı bir şey gönderirseniz kabul etmeyecektir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:51:02 -->-> Daha önceki mesaj 11:35:41 --
Normalde opencart'ın fiyat ile ilgili değişkenini oraya yazdığımızda çalışması lazım ki çalışıyor aslında. Ama opencartta fiyattan sonra , (virgül) ile ayrıldığı için çalışmıyor çünkü taksit tabı diye verdikleri url , (virgül) kabul etmiyor. Bu durumda bizim opencart fiyat bölümündeki , (virgül) alanını noktaya dönüştürmemiz gerekecek. Bununla ilgili destek talebi de açtım yardım istedim ama yardımcı olacaklarına dair pek umudum yok açıkçası.
Opencart PHP altyapısıyla geliştirilmiştir. Dolayısıyla PHP fonksiyonlarını kullanarak işlemler yapabilirsiniz. Uyarılarımızda da belirtildiği üzere Urun_Fiyati bölümümüz için fiyat 190TL ise 190.00 olarak gönderilmesi gerekmektedir. Anlaşılacağı üzere kuruş ayracı nokta'dır. Her yazılımın para birimi kalıbı farklıdır, bu nokta da uygun kalıpla fiyat gönderimini yapmanız gerekiyor. Eğer para biriminizde ,(virgül) ve .(nokta) yerlerini değiştirmek istiyorsanız number_format fonksiyonunu kullanabilirsiniz.
Açılan destek taleplerine gün içerisinde geri dönüş yapmaktayız, entegrasyon hizmetimiz bulunmuyor fakat bilgi akışı anlamında destek talebi oluşturduğunuzda yardımcı olmaktayız. Diğer konular için yazılımcınızla görüşmeniz yeterlidir.
bende eticaret sitesi açtım alternatifleri değerlendirdim tam olarak oranları belirtmemişlerdi ulaşmaya çalışıyorum ulaşamıyorum nekadar güvenilir olduğunu anlamak zor oranı iyi olsada güven vermiyor
Web sitemiz üzerinden oranlarımızı açıklamamaktayız. Öncelikle Ön Başvuru yaparak değerlendirme sürecine girmeniz gerekmektedir. Sonrasında komisyon oranınız belirlenir ve tarafınıza iletilir.
İş rutinimizin bozulmaması ve daha hızlı geri dönüşler yapabilmek nedeniyle tüm soruları web sitemiz üzerinden almaktayız. Bize Ulaşın bölümünden iletilen tüm iletilere aynı gün içerisinde yanıt vermekteyiz.