tuzunler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selamlar, bahsettiğiniz ve zırva diye nitelendirdiğiniz tecrübenizi öğrenebilir miyiz acaba? Gerçi bu çıkarımı yapmak için 2 veya daha fazla cihazı kullanmış olmanız gerekiyor. Ama gerçekten yaşadığınız konuyu merak ettim.

Bence, kendi başlı başına bir sektör oluşturmuş ve gayette güzel kullanılan kablosuz ağ çözümlerini bir kalemde bu kadar kolay silmeyiniz.
Ha daha iyileri vardır ki var veya çıkacaktır o tartışılır. Ama şuan hem bireysel hem de kurumsal bazda kablosuz güçlendiriciler indoor ve outdoor olarak mevcut. Wifi teknolojisi de günden güne gelişiyor sonuçta.

Bu arada linkini verdiğiniz ürün de çok güzel bence, ben de tavsiye ederim.

@emrah beyin sorusuna gelecek olursak. Tabi gönül ister ki net'in az çektiği yere bir kablo gelsin ve oraya koyulacak bir Wifi çoğaltıcı ile internet dağıtılsın. Zira daha uygun fiyatlı ürünler bu ürün grubunda yer alıyor.

Ama eğer internetin zayıf çektiği noktaya kablo çekme olasılığı yoksa o zaman biraz da bütçeye bakmak lazım. Eğer bir minumum ve maksimum bütçe söyleyebilirseniz ortaya bir şeyler çıkar...

Zaten bütçeniz 200-300'lere çıkıyorsa Coderca arkadaşımızın belirttiği cihazlar düşünülebilir. Ama bu ürün için de bazı dezavantajlar var tam karar vermeden önce onlara da bakmak lazım. (Mesela 3lü priz kullanımı etkiliyor. Elektrik tesisatındaki amatörlükler vs. gibi bazı ayrıntılar var ama çoğu genelde kabul edilebilir düzeyde oluyor. Sonuçta daha önce tek diş internet alan adam 50mb internetin 20'ye düşmesine göz yumabilir.)
2 Farklı tp-link kablosuz menzil genişletici kullandım şuan kutusunda boş boş duruyor eğer böyle bir ihtiyacınız olursa boşuna vermeyin diye yazdım zira tp-link rakibi bir firmam yok