Bir anasayfa olacak.. Anasayfada indirilecek materyallerin tanıtımı vs (bu kısımlar bana ait..) anasayfanın altında kişi kayıt olacak standart kayıt formu (Ad Soyad kullanıcı adı parola cep telefonu ) başka bir esprisi yok.. Yani sanal pos vs birşey olmayacak.. Ödemeler manuel onaylanacak..

Kayıt formu anasayfadan doldurulup gönderildiğinde "hesabınız oluşturuldu aktifleştirmemiz için ödemeniz bekleniyor şeklinde bir sayfaya yönlenecek, bu sayfada ödeme yapılacak hesap bilgisi nasıl ödeme yapılacağı sonrasında havale bildirimi yapılması gerektiği vs vs.. gibi şeyler yer alacak. (Bunları ben ekleyeceğim.)

Sonra kişi ödemesini yaptığında ödeme bildirim formunu gönderecek ve hesabını onaylayacağız.. Kişi ödeme bildirimini gönderdiğinde "Teşekkürler, bildiriminizi aldık, en kısa sürede hesabınızı onaylayıp SMS ile sizi bilgilendireceğiz" şeklinde bir mesaj gösterilecek (ayrı bir sayfada göstermeye gerek yok, ajax ile falan da olur.)

Hesabı aktif olan kişi üye girişi yaptığında tüm dökümanların indirme linklerinin yer aldığı sayfaya otomatik olarak yönlendirilecek... Dökümanlar PDF, mp3 , video , PPT , Word , Excel formatlı dosyalar olacak.. Bu indirme linklerinin yer aldığı sayfaya sadece onaylı üyeler erişebilecek.. Bu dökümanlara dışarıdan kimse erişemeyecek.. Klasör güvenliği sağlam olmalı yani.

Bir kişinin üyeliğini başkasına kullandırmaması için gerekli kısıtlama ve uyarılar da olmalı.. bilmiyorum artık ne yapılabilirse..

Basit bir admin paneli yeterli dosyaları FTP den yükleyebilirim adminden dosya eklemeye gerek yok. Sayfaları PHP kısımları hariç kendim düzenlerim linkler vs tasarımı kendim ayarlarım sonrasında.. Adminde günlük, aylık ve total cirolar olsun, her onaylanmış üyelik için bir değer atayabileyim ör: 10 TL girmişsem 3 üyelik olmuşsa o gün 30 TL gibi Benzer şekilde üye sayısı gün , ay , total..

Özetliyorum..

1) Sipariş formlu anasayfa
2) Hesabınız oluşturuldu ödeme bekleniyor sayfası..
3) Ödeme bildirimi yap sayfası
4) Üye Girişi - Parolamı Unuttum vs.. sayfaları
5) DOWNLOAD sayfası (Loginden sonra görülecek sayfa)
6) İletişim formlu sayfa
7) Admin sayfası.. (Temel istatistikler, ödeme bildirimleri, hesap onaylama, iletişim mesajları, üyeleri listeleme vs)

Üyelik profili, üye sayfası vs gibi detaylara gerek yok ama,
DOWNLOAD sayfasının üst kısmına "Hoşgeldin Hasan.." gibi isim print edilebilir.. ve vatandaş dilerse giriş yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifresini değiştirebilsin..

Temel ve basit bir script.. ama veritabanı hatası vs olmaması lazım milletten para alıp sonra hesaplarına erişememe gibi bir durum olmaması lazım..

Daha sonra geliştirmek, özellik ilave etmek gerekebileceğinden açık kaynak kodulu ve OOP yapıda olması lazım.

Tasarım olarak kullanabileceğiniz kolayca CSS'ye dökülebilir flat tasarım bir PSD göndereceğim..

Scriptin aciliyeti var.. İstediğiniz fiyat + teslmat süresi ile dönüş yaparsanız çok sevinirim.

İletişim: PM