Merhaba arkadaşlar.
Bildiğiniz üzere hepimizin aklında seo süresi ve seo çalışma çeşitleri var. Bir çoğumuz bilsekde bilmeyen benim gibi aklında sorular olan arkadaşlarımız var.
Siteme 3 ay boyunca günde 2 içerik girdim, sosyal medyada günlük paylaşımlarımı yapıyorum fakat indexi çok geç alıyorum ? Diyenlerinizde vardır. Benim gibi. Bide bu çalışmam ardından seo çalışmalarım neler olacak ve ne tür çalışmları ne zaman uygulayacağım diye aklında onlarca soru olanda vardır.
Benim aklımdaki sorular?;
1- Siteme yaptığım plana göre her gün 2 içerik giriyorum, fakat çok çok geç index alıyorum yeni açılan bir site için index süresi nedir, ne kadar daha hızlı sürede index alabilirim ?
2- Bu 3 ay içerisinde girdiğim içerik ve sosyal medya çalışması ile ne kadar beklentim olabilir ?
3- Bu 3 ay süresince her şey yolunda gitti ve geldik sonraki 3 ay çalışmasına burada ne yapacağım ?
4- 3 ay bitti, sitemle alakalı ayda kaç siteden tanıtım yazısı veya link almalıyım ?
5- İlk 3 aydan sonra yine bir 3 ay daha günde 2 içerik girmem ne kadar doğru ?
6- Bu denilen çalışmalar yapıldıktan sonra ne kadar beklentiye girmeliyim ?
Okuduğunuz için teşekkürler arkadaşlar. Bu soruları bilen arkadaşlar bizleri aydınlatırsa ben ve benim gibi arkadaşlar memnun olacaktır.
Teşekkürler.