türkçe domainlerin bile değeri düşükken elinizdeki türkçe karekterli domainlerin reg parası edeceğini düşünmüyorum
bırakın düşsunler veya toplu açık artırmaya çıkarın ne gelirse kardır.
Türkçe karakterli domainler neden iş yapmıyor acaba?
Üstünde test amaçlı çalıştığım 2 domain çok iyi hit aldı.
Birisi testçöz.com, 10-15 test ekledim başka hiç birşey yapmadım günde 200 kişi geliyor arama motorlarından, 2-3 tl bırakıyor. Aşırı aranma oranı var testçöz kelimesinin.
Bir diğeride şişeçevirmece.com, kim neden bu kadar arar bu kelimeyi bilmiyorum ama günde 400-700 arası kişi geliyor.
Ben diğer domainlerinde bunlar gibi olabileceğini düşünmüştüm. Açıkçası bana senede 30 tl kazandırsınlar yeter moduyla almıştım domainleri, bakarsınız yıl olmuş 2025, türkçe domain patlaması olmuş, değerlenmişler falan. Hayaller bu yöndeydi.
Tabiki arada saçma domainlerde var ama ayda 2-3tl kazandırırlar modundaydım. Benim sorunum şu oldu, zaten farklı yerlerden gelirim olduğundan bu domainleri ha bugün yaparım ha yarın yaparım derken salladım gittiler bana +25 bin masrafları oldu.
Şimdi 25 bin+ harcamışken salıp gitsinler moduna giresim gelmedi. Ama belkide inatla sürekli yeniler ve kazanmazsam da olan bana olacak gider artacak.
Bilemedim açıkçası.