MoonLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatlar nasıl ne kadar harcadın ?

part time iş vardır . Çinçe tam bilsen tercümanlık yapardın.

Ticaret yapamazsın zaten zordur. Çünkü adamlar 1 dolara ürünü çinden istanbuldaki evimin kapısına kadar kargo içinde hallediyorlar. Devlet destek verdiği için. Biz istanbuldan ankaraya kargolara 6-7 tl veriyoruz en küçük paketi tabi. Adamlar 1 dolara hallediyorlar. Ancak telefon vs büyük ürünlerden satış yapman lazım ticaret için
Aynen ticaret yapmak zor. Vergiler iki ülkede de oldukça yüksek ama yicaret yapanlar bir yolunu bulup yapıyor ve bende onlar gibi bir ticaret ağı kurmak veya şimdilik küçük çaplıda olsa ticaret yapmak istiyorum.
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çin Uygur Bölgesi Orada Türk baya var.
Çin yerine Japonyayı neden tercih etmedin?
Ben turizmciyim nevşehirde okuyor ve çalıyordum. O bölgeye oldukça fazla Çinli geliyordu ve gelenleri çoğu İngilizceyi düzgün konuşamıyorlardı, Çinceyi öğrenip tekrar döndüğümde yüksek kazançlar elde edebilecektim ama şimdiki Türkiye'nin durumundan dolayı çok fazla turist girişi olmuyor ülkemize.

Rayjon32 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam harcadığınız miktar nedir ve ne kadar miktarla gittiniz, ne kadar süre için kaç para hesapladınız gider gelir hesabınız nasıldır ? Bende yurtdışına gideceğim ona göre bileyim hocam kendimi
Hocam her ülkeninki farklı ben sağlık sigortası,okul,yurt, vize gibi şeylere ortalama 5 bin TL harcadım ama dediğim gibi her ülkeninki farklı.
by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Ben de ürün getirtmek için Çin'e gitmeyi planlıyordum.

Çin'de zaman zaman büyük fuarlar oluyormuş üreticiler stant açıyor ve orada toplu ürün alım anlaşmaları v.s yapılıyormuş.

Bu fuarların yapılma tarihi ile ilgili bir bilgin var mı acaba?

Ayrıca vize işlemleri için ne kadar para gitti ortalama olarak?

En azından ben gelemezsem bile senin aracılığın ile ürün alabilirim sen de kazanırsın.
Bildiğim kadarıyla Çin'e vize almak biraz zor öyle kolay kolay vermiyorlar ama acentalar aracılığı ile ticare vize alabilirsin oda 1 aylık felan olıyor ve 600 ile 800$ Arası ücret istiyorlar diye biliyorum. Çin'in çoğu şehrinde sürekli fuarlar açılıyor, şimdilik fuar tarihleri hakkında bir bilgim yok ama bilgim olduğu zaman sizinle paylaşırım.

PoyrazHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guangzhou da olsanız istediğim yerlere gidip istediğim ürünleri alıp bana kargolamanız karşılığında sizide tatmin edecek ücretleri ödeme yapabilirdim ama pekin hakkında ne yazikki bilgim yok
Valla hocam şansım bu sıralar Pekin yüzünden hiç iyi gitmiyor ama kışın guangzhou ya gideceğim 1 2 aylığına o sıra bir isteğiniz olursa alıp gönderebilirim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:45:10 -->-> Daha önceki mesaj 12:17:48 --

English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu an uçak bilet fiyatları neredeyse yarı yarıya düştü.İş yapmak istiyorsanız bence gidiş için tam zamanı.
Türkiyeye dönmek için ocak ayına bilete baktım hiçte ucuzlamış gibi durmuyor hocam.