ydreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pop up bilgisiz ziyaretçiyi kaçırmaz askine arkadaşın dediği gibi güzel bir yöntem olabilir fakat adsense açısından sakıncaları olabilir.

bilgili ziyaretçi ise direk pop u da kapatır yani
En güzelini söylemişsiniz. Ben pop-up'ı hakikaten bilgi vermek amaçlı yaptım zaten. Gelen adam da birşey arayarak geliyor...

Adsense açısından sıkıntı olacağını sanmam. Sonuçta herkese popup çıkmıyor. Sadece canı sıkılıp boşluğa tıklayana çıkıyor. Kötü niyet yok bence burada. Birde siteden çıkmak istediğinizde popup çıkıyor ama bu kötü niyete yer vermemek için yeni sekmede sayfa açmayacak şekilde değiştirildi.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:43:34 -->-> Daha önceki mesaj 04:39:49 --

MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz beni anlamamışsınız hocam.
Ben Sitede geçirilen zaman ile ilgili değil, geçirilen zamanın nasıl geçirildiğini sorguladım.

Ortalama oturum süresi, düz mantıkta çalışır. Googlenin algoritma hesabı olarak sunduguna bakmayın ( hesplama kısmı için diyorum bunu ).

Kullandığınız yöntem tercih meselesi ancak ben sizin yerinizde olsam, popup yerine ajax ile sayfa yüklerdim. Böylelikle ilgi çekici başlıklarla gerçekten ziyaretçiye yazılarınızı okutabilirsiniz. Sayfa görüntüleme sayısını söylememe gerek yok sanırım
Popup'ları lazy load yapıp cachleme sistemiyle kullanabiliyorum. Ajax ile yükleyince (Zannedersem kastınız makale okurken birden yerin dibinden çıkar gibi yeni birşey çıkması) sayfa yüklenme süresi çok artıyor... Güzel bir örneğiniz var mı denemek isterim ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:46:03 -->-> Daha önceki mesaj 04:43:34 --

SeliM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsteğim dışında açılan bir pop-up her ne olursa olsun, beni niye rahatsız etmesin onu anlamadım? Kullanıcı odaklı olmak önemli, benim isteğim dışında sayfa açtıran sitelere iyi sövüyorum ve bir daha girmiyorum. Ki bunu düşünen bir ben değilim. Seo açısından hiçbir faydası olmadığı gibi, ciddi ziyaretçi kayıpları yaşatır.
SEO açısından faydasını söyliyim : 55.32% 00:03:16, sektörüm için çok iyi rakamlar.

Sonra istek dışı popup olayına gelince. Tasarımından açılışına kadar herşeyi öyle güzel tasarladım ki, kullanıcıyı sıkmıyorum. Sıksaydım yukarıda gördüğünüz oranları yakalamazdım. Bence bir deneyin derim