KutluBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşımınız için teşekkürler. Fakat bir kullanıcı olarak ben bunu virüs olarak algılarım. Kontrolüm dışında açılan sayfalardan pek hazzetmem. Okuyacağım varsa da okumam. Pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın hocam
Seo yöntemleri paylaşan meşhur ingilizce seo siteleri bile uyguluyor bu yöntemi. Okuyan okumaya devam ediyor. Amacım zaten ilgili kullanıcıyı tutmak. Bakalım uzun vadede ne olur sonucu göreceğiz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:48:02 -->-> Daha önceki mesaj 02:45:56 --

CNMRCN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer siteye giriş yaptığım konuyla alakalıysa olabilir, ama böyle bi şey mümkün mü ?
Mümkün hocam sadece siteye giriş yaptığınız konuyla alakalı içerik kullanıyorum yeni sekmede. Bunu kullandığım sitede zaten tek anahtar kelimem mevcut yani ne aradığınız da sabit.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:51:29 -->-> Daha önceki mesaj 02:48:02 --

MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz sitede kalma süresini ya yanlış anlamışsınız, yada hiç anlamamışsınız ( biraz sert bi cümle ama başka türlü nasıl yazacağımı bilemedim Kusura bakmayın )

Seo (veya her ne haltsa) için bu bahsettiğimiz sitede geçirilen süre oldukça önemli. Ama burada bahsedilen Süre, Sitede kalma süresi değil, etkileşim süresidir.

Yani size şöyle diyeyim. Diyelim ki sitenize bir ziyaretçi girdi. Ziyaretçi sayfayı yan sekmede açtı. Bunun size bir faydası olmz. Yalnızca +1 hittir.

Size yararının başladığı nokta, Sitenize girecek, yazınızı okuyacak ( okuyup okumadıgını mouse scroll hareketinden anlıyor google). Yazınızı okuduktan sonra farklı sayfaları gezip aynı eylemi gerçekleştirecek. Hatta yorum yapacak.

Ziyaretçiyi ancak bu şekilde sitede tutabilirseniz faydasını görürsünüz.

Aksi halde footere koy 10 tane frame kodu ( diğer sayfaları çeksin ) sayfa gezinmen artsın.
Bazı noktalarda doğruluk payınız olsa da sitede durma oranı hakkında yanlış bilgi ileriye sürdünüz. Kullanıcı sayfadan çıkmazsa (Exit), Last hit- First hit yani son sayfa eksi ilk sayfa arası süre sayılır. Yan sekme açıldığında Last hit - ilk girdiğiniz arasındaki miktar sitede kalma oranını belirler. Bilgi için https://support.google.com/analytics.../1006253?hl=en