KONU DURUMU : AKTİF Herkese Merhabalar,
Uzun süredir masaüstü uygulamalar geliştiriyorum. İsteğinize uygun masaüstü uygulamaları yazıp size teslim edebilirim.
Yapılabilecek İşler:
- Sosyal Medya Programları
- Müşteri, Stok, Envanter, İş vs. Takip Programları
- Siteden Veri Çeken Botlar
- Otomatik Konu Açma Botu vs.
- Kişisel Özel Botlar
- Ödevler
Çalışma Şeklimiz:
- WhatsApp veya PM üzerinden programın detaylarını anlatırsınız
- Programın bitişi için tahmini gün verilir
- Programda herhangi bir sıkıntıda Teamviewer, Anydesk gibi programlar aracılığı ile yardımcı oluyorum
İletişim:
- Forum Üzerinden Özel Mesaj İle
- Skype üzerinden : tcvatandasi
- WhatsApp :
0537 498 08 87 (Hızlı İletişim İçin Önerilir)
- Konu Altına Yazarak
Teslim Edilenler
r10'a yıllardır üyeyim. Şu zamana kadar bir kaç kez masaüstü programlar yaptırdım ama Salih hocam kadar hızlı ve sorunsuz teslim eden çıkmamıştı. İstediğim programı 1 gün içerisinde hazırladı ve teslim etti. Söylediğim herşeyi kelimesi kelimesine yapmış burdan kendisine teşekkür ederim..
Emeğinize sağlık.
Çok hızlı bi alışveriş oldu.
İstediğimiz programı bir gecede yaptı. Teslim etti. İletişimi kuvvetli birisi tekrardan teşekkürler
Veri çekme programı yaptırıldı çok ilgili güleryüzlü bir arkadaş teslim süresi olsun ilgisi alakası olan ticari ahlağı yüksek sevide bir arkadaş eline sağlık.
Bir günde istediğim programı teslim etti ve sorunsuz çalışıyor, desteği ilgisi ekstralarda hızlı ve sorunsuz yardımcı olmasıyla çok memnun kaldım, tekrar tekrar teşekkür ederim.
Kendisi ilgilidir sosyal medya için çalışmamız olmuştur.
Bot yazdırıldı, çok kısa sürede teslim etti. Teşekkür ederim.
Hayırlı işler.
Sosyal medya programi yaptirildi.basarili
Facebook için program yazdırıldı , çok başarılı bi program ve hızlı teslim eline sağlık.
özel masa üstü program talep ettim kisa sürede teslim etti arkadaş çok tşk ederim hayırlı satışlar dilerim
dlive için program yapti miss tesekkkurler dostum
PashaMed-ya;1073-065701 adlı üyeden alıntı:
özel masa üstü program talep ettim kisa sürede teslim etti arkadaş çok tşk ederim hayırlı satışlar dilerim