bana güzel eleştiri getirmişsin. ifade ediş şeklini beğendim
ama yöntem sorun yaratır. bir süredir popüler olması sizi yanıltmasın.
Est. bazı kesimler dedim özellikle kimseye yöneltmemek için. Pop-up'ı film sitesi mantığında kullanmadığımız müddetçe çok büyük problem olmayacağı kanaatindeyim. Tabi uzun süreli test soncu net gösterecektir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:20:12 -->-> Daha önceki mesaj 02:15:41 --
Adam seohocasıyla ilgili başlık atıp bambaşka bi şey anlatılmıs hala başlıkta seo hocası konuşuluyo. Arkadaşlar adam ilgi çekmek için o başlığı atmış adamın derdi o değil. Niye okumadan yorum yazıyosunuz ?
Yönteme gelince de bence google açısından sağlıklı bi yöntem değil. Kullanıcı açısından hele hele hiç sağlıklı değil. Bana böyle uyanıklık yapan bi site olsa dolaşacağım varsa da dolaşmam.
Siz google'da kahve tarifi arayıp siteme geldiniz. Makalemi okurken canınız sıkıldı boşluğa bir tık salladınız. Sizi rahatsız etmeden pop-up açtım ve kahve tarifiyle ilgili sürekli bilgi almak istiyorsanız mailinizi yazın dedim. Yazmadınız kapattınız bende size yan sekmede ilginizi çeker diyerekten "kahve tarifinin 10 sırrı" isimli makalemi açtım. Zahmet edip taaa google'da arayıp geldiğinize göre böyle bir ekstra makale görünce kafanız atmayacaktır. Bir göz atarsınız hiç olmazsa...
İkinci olarak çıkmak istediniz ve çarpıya doğru yöneldiniz. Sizi yakaladım ve bir pop-up açtım. Kahve'nin farklı yapılış şekillerini görmek ister msiiniz diye sordum. İsterseniz tıklarsınız okursunuz, istemezseniz çarpıya tıklayıp kapatmak elinizde.
Yani benim burada anlattığım pop-up mantığı kesinlikle kullanıcı dostu. Zaten kullanıcı dostu olmayan pop-uplar hemen siteden çıkışa neden oluyor ve Google tabiki sevmez.... Benim örneğimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum