kendi verilerimle karşılaştırdım. tıklama oranları aynı gibi. hatta tbm çok iyi vermiş.
Ancak sayfa görüntülenme değilde ziyaretçi sayısı ile orantılarsak evet biraz az kalıyor.
Sitenin sektörüne göre tıklama oranları değişebiliyor, reklam yerleşimine göre değişebiliyor, çıkan reklamların kalitesine göre değişebiliyor.
İstersen site adını pmle bi kontrol edeyim yerleşimi
gönderdim hocam
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:18:29 -->-> Daha önceki mesaj 10:13:52 --
Bence iyi. Normal yani. Benim benzer hite sahip bir sitemin verilerini atayım mesela sana. Tam bir aylık veri aşağıdaki. Komik rakamlar.
evet hocam komık rakamlar sayfa goruntuleme sayısına gore yuzde 3 - 4 tıklama oranına sahıp kısıler var
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:49:54 -->-> Daha önceki mesaj 10:18:29 --
kendi verilerimle karşılaştırdım. tıklama oranları aynı gibi. hatta tbm çok iyi vermiş.
Ancak sayfa görüntülenme değilde ziyaretçi sayısı ile orantılarsak evet biraz az kalıyor.
Sitenin sektörüne göre tıklama oranları değişebiliyor, reklam yerleşimine göre değişebiliyor, çıkan reklamların kalitesine göre değişebiliyor.
İstersen site adını pmle bi kontrol edeyim yerleşimi
hocam msj lıstenız dolmus yazamadım tşk ederım tavsiyelerinize uyup haber verıcem