ne saçmaladın anlamadım ama ben başlığa girdim,yolladığın metni okudum,hemen aşağısında ki ilk yorumu okuyup,fikrimi söyledim.bunu idrak etmek çok mu zor?
İdrak ile ilgili sizin sorununuz var. İlgili yoruma verdiğim cevabı zahmet edip okusaydınız ve yorumdaki alıntının konuda düzenlenmiş olduğu idrak edebilirdiniz ama tabi bunu beklemek yanlıştı sizden sizde haklısınız.
Ayrıca saçmayan sizsiniz üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.
https://www.r10.net/1072003818-post5.html
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:56:41 -->-> Daha önceki mesaj 09:52:48 --
Merhabalar Yabancı danışmanı sanırım gayrimenkul pazarlama olacak şahsen düşüncem şu 10 Yıldır gayrimenkul piyasasındayım ve emlak ile başladım şuanda bir firmanın proje satış müdürüyüm inanın o paralara gelecek eleman vasat eleman olur (veya suriyeli) şuan satış elemanları bile 2000 tl altında para almazken vereceğiniz ücret çok düşük yada primlerinin çok çok iyi olması lazım maaş az verdiğiniz için maaş az olunca da eleman tutamazsınız bu dengeyi çok iyi yakalamanız lazım. Umarım aradığınızı bulursunuz
Merhabalar,
Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim ama hayır gayrimenkul degil oturma izni ile ilgili bir iş olacak o yüzden işe ilk başlayacak kişinin bu konuyla ilgili yeterli bilgi ve birikime sahip olmasını beklemek çok zor. O yüzden öncelikle kendisine birşeyler öğretmek zorunda olduğum için bu maaşı düşündüm. Dediğiniz gibi tecrübeli birisi arasam çok haklısınız. Ama yaptığım iş ile ilgili tecrübeli eleman bulmam neredeyse imkansız.