Üstadım devlet senin teknolojij bilgine ne zaman yarışır oldu. Öyle logları tutan servislerden log almak, bunları işlemek sonra harekete geçmek zaman kaybından başka bir şey değilki. Adam isyan çıkarmak için ayaklanma çıkarmak için facebook twetter kullanıyor sense özgürlük diyerek bunları kapatmayacaksın hani eski güzel Türkiyede yaşıyoruz sanki yollar sokaklar ya iç terör guruplarının elemanlarıyla yada dış terör guruplarının elemanlarıyla dolu. Dünyanın hangi ülkesi Avrupada hangi ülke onlarca aktif terör ideolojisi ile mücadele ediyor. Bizde sağcısı solcusu hepsinden var hepsi tehlikeli ve hepsi insanların kanını içmek için yarış ediyorlar. Devlet buna göre tedbir almak zorunda.
Biz kuşak olarak normal zamanlar yaşamıyoruz. Ülke yıllarca değişik tehlikeler atlattı. Ancak meclisinin bombalanmasına biz şahit olduk. Meclisin bombalandığı günde 15 teröristin öldüğü dağlarda ve şehirlerde büyük mücadelenin yaşandığı bir ülkede yine internet serbest kuzey kore, çin olsaydık bunları hiç göremeyecektik ya
Vpn hizmeti bence halk kitlesinin kullanımına engellenmeli.
Hocam ne olduğu belirsiz suriyelileri onları bunları ülkeye doluştururken bize mi sordular? Suriyelilerin içerisinde belki binlerce işidli , pkk'lı ülkeye giriş yaptı. Ee bu adamlar önlem almadan kafalarına göre davransın ülkenin her yerinde bombalar patlasın, iç dış siyaset yerlerde sürünsün, Bulgaristan ve Gürcistan dışında ki tüm sınır komşularımızla kanlı bıçaklı olalım ondan sonra ceremesini yine halk çeksin. Ben yurt dışına göre işler yapıyorum. Yeri geliyor sosyal servisler üzerinden hizmet sunuyorum ama onların yediği haltlar yüzünden şuan internet yerler altında sürünüyor, Sosyal servisler kapatılıyor. Adsl hizmetinde 1 gün fatura ödemesen x tutar faiz yansıtılıyor ama birkaç gün boyunca doğru düzgün hizmet vermediklerin de biz bu ay şu kadar gün düzgün hizmet veremedik faturanız da şu kadar indirim demesini bilmiyorlar. Öyle interneti karartmayla, kapatmayla olmaz bu işler. Gerekirse bu işler için ekip kursunlar sosyal siteleri takip etsinler taşkınlık bölücülük yapan userları tespit edip içeri atsınlar beni ilgilendirmez. Ben aldığım hizmete bakıyorum şuan. interneti sansürsüz ve ödediğim ücret üzerinden kesintisiz almak benim hakkım. Özgürlüğü geçtim bak. Parasını ödediğim bir hizmeti bu şekilde sekteye uğratamazlar