"Haliyle bu tip sorulara dönüş yapmıyor, soran kişilerle çalışmıyoruz."
1-Şuan bu tip soruya dönüş yaptınız, gayet sert ve ego tavan bir şekilde.
2-Soran kişilerle çalışıyorsunuz, çünkü sizden hosting alıyoruz.
3-Neredeyse her konuda sizi öven ve birçok müşteri yönlendirmiş biri olarak samimi bir soru sormuştum. Böyle kaliteli hizmet veren bir firmadan, keşke böyle düşüncesizce bir cevap gelebileceğini düşünebilseydim.
Size hayırlı işler. Rahatsız ettik, affola.
Bizim iş konumuzda başkasıyla bir tartışmaya girerseniz, netleştirmek adına bunu yazmam doğaldır. Çalışmaktan kasıt, personel olarak çalışmaktır. Bizimle müşterimiz olarak çalışıyorsanız ve bundan memnunsanız ki zaten memnun olduğunuzu söylemişsiniz, bunun bir sebebi var demek ki diye düşünmek gerekiyor. Demek ki birşeyleri doğru yapıyoruz ki müşterilerimiz memnun durumda.
Bu durumun ego ile ilgisi bulunmamaktadır. Ancak halka açık bir ortamda, hiçbir iş görüşmesi yapılmadan ücret vb. konular sormak ne kadar doğrudur bunu kendinize sormanızı öneririm. Böyle bir iş modeli freelance çalışma dışında dünyanın bir yerinde yoktur. Sanıyorum freelance dışında bir iş tecrübeniz yok, yani bu şekilde sormanızı başka birşeye bağlayamamaktayım.
Geçici personel aramıyoruz, bizimle çalışacak personel Güzel Hosting'in bir parçası olacak, senelerce çalışacaktır, belki bir sebepten işten bile ayrılsa ömür boyu bir iletişim kalacaktır. Kazanılacak tecrübe ve bilginin okulu bile zaten ülkede yok. Para verip kurslara giderek böyle bir tecrübe sahibi olunamaz. Haliyle bunları düşünmeden doğrudan halka açık şekilde ücret konusuna girilirse ve bu konuda başkalarıyla bu konu altında yazışlmaya devam edilirse, bu şekilde bir yanıt vermemiz oldukça normal.
Müşterimiz olarak size vereceğimiz iyi hizmete devam edeceğimizden emin olabilirsiniz, ancak personel olunması ayrı birşey, müşteri olunması ayrı birşey.