MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş mi, eğitim mi, turistik gezi mi; niçin gittiniz Çin'e? Nerde kalıyorsunuz, size rehberlik edecek kimse yok mu orda? Diliniz var mı? Biraz daha bilgi verirsen..
Eğitim için geldim Çince konuşmayı yeni yeni öğreniyorum ama İngilizce konuşursak çoğu insanla anlaşabiliyorum. Pekin'de Beijing university of technology okulunda okuyorum ve yurtlarında kalıyorum.
Swag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam oradan aldığınız ürünleri Türkiyede satacak birini bulsanız gerçekten çok iyi olurdu.
Biraz araştırın ve birileri ile anlaşın. Bu kadar emeğin sonu hüsran olmasın. İnşallah Allah size bir kapı açar. 😊👍
İnşallah hocam o kadar uğraştım buraya gelebilmek için ve hemen elim boş bir şekilde Türkiye'ye dönmek istemiyorum.
GrupSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mehmet kardeş
Ne amacla gittin oraya ben olayı anlamadım ?
Hem dil öğrenmek için hemde para kazanmak için geldim kardeşim

English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arkadaşım Çin'de şu an ve orda evlendi.Çin'de Uygur Türkleri var.Sanırım Çin özerk bölgesi orası.Oraya gidin bol bol Türk bulursunuz.Türk Ticaret merkezi,Özsüt falan bile var.
Vallla hocam açıkcası dediğiniz yeri bilmiyorum ama Pekin'deki çoğu Türk veya Azeri ile birşekilde tanışma fırsatım oldu ve çoğu iş konusu açıldığında susmayı Tercih etti. Yani kısacası buradaki çoğu insan kendi ekmeğinin peşinde, hepsi bir şekilde yolunu bulmuş ve benimin tanıştığtığım insanlar bilgi paylaşımını pek sevmiyorlar.