Polar Yalıtım
POLAR YALITIM, enerji fiyatlarının her geçen gün artmasıyla önem kazanan, ve son yıllarda çıkan kanunlarla yasal zorunluluk hale gelen "Bina Yalıtımı" konusunda, halkımıza en ekonomik ve etkili çözümleri sunma amacıyla kurulmuştur.
Merkezi Manisa'da olan Polar Yalıtım, ısı ve su yalıtımı başta olmak üzere çatı, iç ve dış cephe kaplamaları ve bina dekorasyonu alanında çalışmakta ve yüksek teknolojili yalıtım ve yapı malzemelerini konut ve endüstriyel alanlarda başarı ile uygulamaktadır.
GÜNÜMÜZDE müşterilerimiz, sadece yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanacakları etkili bir yalıtım değil, aynı zamanda binalarına değer katacak, şık ve modern gösterecek uygun iç ve dış dekorasyonunu da bir arada talep etmektedir. Ve haklı olarak; tüm bu bina onarım, bakım, yalıtım ve dekorasyon işlerinin tek bir profesyonel el tarafından, hassasiyetle ve minimum sürede tamamlanmasını beklemektedirler.
ÖNCELİKLE keşif ekibimizle, talebinizi ya da mevcut şikayetinizi dinlemek için binanıza yerinde keşif-değerlendirme yapıyor, ve size en uygun yalıtım ve dekorasyon önerilerimizi sunuyoruz. Devamında yapılacak işi birlikte şekillendirdikten sonra, projelendirmeye ve hızla uygulamaya geçiyoruz.
Alanında uzman teknik kadrodan ve mühendis tabanlı yönetici kadrosundan oluşan Polar Yalıtım, sadece klasik mantolama ile sınırlı kalmayıp bu konuda yeni teknolojileri halkımıza tanıtmayı hedeflemektedir. Şirketimiz, Nano-Teknoloji ile ABD'de üretilen Thermo-Shield® (Isı Kalkanı) yalıtım kaplamalarının da yetkili uygulayıcı bayiliğini sürdürmektedir... Thermo-Shield®, Amerika Birleşik Devletleri'nde uzay teknolojisi ve seramik sektöründe çalışan bilim insanlarının ortak çalışmaları sonucunda geliştirilmiş bir ısı yalıtım kaplamasıdır. Uzay mekiklerinin atmosfere girişi sırasında sürtünme sebebiyle ortaya çıkan ısıdan (1000 °C'nin üzerinde) uzay aracını korumak amacıyla geliştirilen seramik ısı kalkanı" teknolojisinden yararlanılarak üretilmiştir.
POLAR YALITIM olarak, siz müşterilerimizin duyduğu güvenin sorumluluğuyla, çevreci, yeşil-dostu ve ekonomik yapı çözümlerini arayıp bularak, sizlerin talebi doğrultusunda en iyi biçimde sunmaya devam edeceğiz...
http://www.polaryalitim.com
E-Posta: info@polaryalitim.com
Telefon: (0533) 123 29 37