İlk başda hangi segment bir araba arıyorsunuz hocam ona bakmak lazım.
Hiç aklımda yokken bende gittim grande punto aldım. Malzeme olarak o kadar kalitesiz bir araba olamaz. Ama parçası cidden çok ucuz ve satıyorum dediğimin 2. günü sattım.
b segmenti için otomatik tavsiyesi corsa, corsayı tek geçerim. Yine şahsı fikrim satıyorum dediğinizde satılır. Kaliteli arabadır. Skoda fabia olabilir(benzinli). wv ile aynı grup zaten. Yada polo. Polo çok az yakan bir araç.
C segmenti için otomatik tavsiyesi, toyota corolla olabilir. Megane 2 de olabilir ama otomatikleri ne kadar başarılı araştırmak lazım(parçası çok uygun, kalitesi fena değil, temizi 24 saat içinde satılır.
Aynı motoru nissan qasqai 1.5 ler de kullanıyor.). Golf bence biraz problem li olabilir. genelde ülkemizde 1.6 benzinli var. Onlarda 2 çeşit
yanılmıyorsam. fsi olanlara da lpg çok randıman vermiyor. Ha araba 10 numara orası ayrı size uymadığı için diyorum.
D segmenti olarakda vectra c kasa (dizeli ülkemizde al sata yatkın değil.) yada volvo s40 alırdım ben olsam (otomatiği varmı başarılımı bilmiyorum) Çok az yaktığına bire bir şaidim. Benle beraber 1.5 ton gelen bir araba