Merhabalar , 5 gündür mail açmaya çalışıyorum . Okuldaki net üzerinden denedim olmadı , telefon neti üzerinden denedim olmadı , telefondan denedim olmadı , vmware ile sanal işletim sistemi kurdum olmadı , hdd serial değiştim olmadı , clean ile tüm cookileri sildim olmadı , portable olmadı , portable gizli sekme olmadı , konum kapattım almaya çalıştım olmadı , vmware üzerinden ağ bağlantısı fiziksel adreslerini değiştirdim yine olmadı , elli tane yol denedim bunların dışında yine olmadı , her seferinde teker teker ayrı işletim sistemleri üzerinde denedim bunları . üniversite öğrencisiyim harçlığımı çıkarmaya çalışıyorum herkes ücretli satıyor çalışan sistemleri günlük 3-5 tane mail açsam yeter ama. ****** var ücretli üyelik istediği için oraya da konumuzu açamıyoruz açsak dahi yardımcı olacak kimse yok . 1 senedir şu işin peşini bırakmadı . 1 kere adsense üzerinden ödeme sınırı geçti de aldım . Doğru düzgün bir yol da bulamıyorum nasıl yaparım nasıl ederim diye . 1 senedir bırakmadım bırakamam da e dediğimiz gibi öğrenciyiz . Uğraşmaya devam edeceğim , tabi ki yöntemini paylaşmak istemeyen abilerimi kardeşlerime saygılarım var . Ama siz değil misiniz google derya deniz parası bitmez herkese yeter diye . Bir yol bulamadım ne gmail ne de spam ne de özgün . Bunlar konusunda yardımcı olacak var mı ? Yardımcı olan olmayan en azından okuyan herkese ederim