Sınırsız olarak hotmail-outlook gibi mailler kayıt edebiliyorum .üstelik telefon numarasına ihtiyac duymadan. manuel olarak 20 sn'de 1 açarak.
Sınırsız olarak facebook hesabı açabiliyorum. ortalama 40 sn'de 1 tane manuel olarak açarak.
Sınırsız olarak açılan facebook hesaplarina mobil onayi yapabiliyorum 60 sn'de 1 tane mobil onayi yaparak manuel olarak.
Ancak, siz istediğiniz kadar yeni açılan facebook hesaplarina mobil onay yapsaniz bile 1 süre sonra bu hesaplar için kimlik onayı isteyecektir.bunuda size uyari olarak bilgi amacli paylasayim.yakin zamanlarda bende 1 gün icinde toplamda 200+hesap actim ve mobil onaylari dahi yaptim ancak dediğim gibi 2 yada 3 gun sonra bu sefer bu hesaplar icin sizden kimlik ile onaylama sorunu cikaracak facebook .ben bunu bildigim icin actigim hesaplarin bende kimlik belgeleri hazirdi ve bende bu sorunu onaylama yaparak aştım.sizde yeni hesapalr acacaksaniz elinizde önceden bu hesaplar ile birebir aynı olarak gerçek kimlik belgeleri olmasi lazım. yoksa sizde bu sorunu yaşarsınız.
iyi çalışmalar .kolay gelsin