Sorunsuz Gold Sistemi, Liderlik ve Süre Sistemi
Servere Girişte 100 Gold Verir "A" Tuşu ile Goldlarınızı Kullanabilirsiniz, isteğe Bağlı olarak 0 yada daha fazla arttırılabilir.
60 Dakika Süre Sonunda (Otomatik Reset) Atılır, En Çok Skor Yapan Kullanıcı Taç Simgesinin Altına Yazılır ve 1 Saat Boyuncu Liderlik Listesinde Yer alır.
Sorunsuz Skin Sistemi
1- Skin Gallery Bölümüne Girilir.
2-Beğendiğiniz ve Kullanmak istediğiniz Skin Adı Seçilir
3-Skin Yazma Bölümüne Skin Adı Yazılır ve Oyuna Giriş Yapılır.
Adblock Eklentisi Kullanan Oyuncuya Butonları Gizleme
1-Adblock Eklentisi Kullanıcıları Giriş Yaptığında Uyarı Mesajı ile Karşılaşır ve Giriş Butonları Otomatik Olarak Gizlenir.
2-Oyuncu Adblock Eklentisini Etkisiz Hale Getirdiğinde ve Sayfayı Yenilediğinde Butonlar Tekrar Görünür Olur. Tüm scriptlerimizde ve VDS dosyalarımızda Flood koruması mevcuttur. Agario VDS Dosyaları ve Özellikleri: http://pastebin.com/pUGZ1ZPZ Günün ilk 3 Kazananı: Cronjob Ayarı ile Hergün Belli Saatler Arasında Otomatik olarak Sıfırlanabilir. Web Client Tüm Özellikler + VDS Dosyaları + Kurulum Ücreti: http://Agario.Metin2Force.com Gold + Tüm Özellikler
400 TL'dir. Tüm Özellikler Serverlerinize Ayrı Ayrı Entegre Edilebilir:
Gold Sistemi:
200 TL ' dir.
Yeni Liderlik Sistemi ve Otomatik Reset Özelliği:
100 TL' dir.
Skin Sistemi + Anti-AdBlocker + Mavi Lider Tablosu:
100 TL'dir.
Tüm Özellikleri Alana 180 TL Değerinde Script Hediye.
site tasarımları gayet güzel başarılı bir sitemde şuan aktif ve yeni oyun açmayı düşünen arkadaşlara öneririm
Hiç beklemediğim bir anda yardımıma yetişen gerçekten kaliteli bir kişidir. O kadar işinin gücünün arasında yardım etme ile mutlu olan ve işini hak edip agario alanında usta bir isim teşekkürler emeklerinize
1. scripti aldım hocam sağolsun almadan önce ve aldıktan sonra bugun dahil desteğini hiç esirgemedi sattığı scriptin arkasında duran biridir güvenle alışveriş yapabilirsiniz.
1 Adet script aldım arkadaş her konuda sıkılmadan yardımcı oldu script de gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Yeni site açacaklara ve scriptini degiştirmek isteyenlere tavsiyemdir.
Çok Tşk ederim ilgi alaka güzel aldıktan hemen sonra kurulum gercekleştir . adam aynı ben cok sasırdım bu olaya