Sen benim satış konum üzerinde birine ödeme yapmaya gerek yok diyerek konumu baltalamaya çalışamazsın.
Konu hakkında bilgin yok ise sorarak öğrene bilirsin keza instagram hesapları geri vermez sana sıfırlama linki gönderir kişininde mobil onaylı giriş izninin açık olması durumunda sana gönderdiği sıfırlama linklinin işe yaramadığı bir çok hesap üzerinde denenmiştir. İnstagram da açık var ve ben başlığımı çalındığı kanıtlanan hesaplar üzerine bir konu açdım
http://www.webtekno.com/unlu-turk-yo...di-h21477.html
Bu konuyu fırsat edinmek isteyenlerede hiç bir zaman göz yummayı düşünmüyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:39:17 -->-> Daha önceki mesaj 20:35:32 --
Hocam 1aydır piyasada aktif olan 5-10 kişilik bir grupvar ve içerisinde instagram açığı üzerinde 1 ay gibi birzamanda yüzlerce hesabı ellerine geçirdiler
Çalınan hesaplar için sadece nasıl çalındı sorusuna doğru cevap vermesi ve çalan kişilerin yayınladığı listenin içerisinde olması durumunda hesabına tekrar erişim için çalışma başlatıyorum.
fırsatcıların beni tercih etmesi bu konuda biraz imkansız
Konunu baltalamak mı ? Googlede bu dediklerinle ilgili bir sürü şey varken bunu ücretli yapman konu baltalamaya girmez biliyorsun dimi kardeşim? ücretsiz birşeyi ücretli yapıyorsun türk youtuberlerin çalınma olayını gelirsek hepsi fake maillerle tongaya gelmiş insanlar iyice bi araştır. İnstagramda açık olsa 500 600 binlik hesaplar değil 5-6 milyonluk hesaplar gider. Açmış biri
instagram@gmail.com diye bir mail sağ sola mail atıyor kim ağa takılırsa. Sen önce bi araştır ondan sonra açık maçık var de

bi youtuberin videosundada görebilirsin. Sanıyorlarki kimliklerini atıyolar hesapları çalınıyor fake kimlik vsvs. Onlara gelen maile mail atıyorlar. Attıkları mailde
instagram@gmail.com sen böyle instagram iletişim maili gördünmü?