arkadaşlar 5 yıldır bu sektördeyim nacizane fikirlerimi yazayim, bu işe büyük paralar yatırp da para kazanamayan çok insan var, keza cep telefonu kamerası ile başlayıp da youtuber olan kişilerde, yine nacizane fikrim spama hiç bulasmayın düşünün yahu ben özgün ne yapabilirim. Şunu yaparsam beni kim izler?

ya da insanlar neden beni izlemeli önce nasıl üreteceğinizi düşünün mesela ben sana neden abone olmalıyım 100 k izlenme 100 tl verse ne olur vermese ne olur? önemli olan benim ne yaptığım farklı birsey yaparsam sevilirsem zaten insanlar izler, ama ben yapamam özgün olamam haftada 1 video atayım 40 dk lık ayda 2 milyar getirsin o da hayal devamlı olacaksanız girin bu işe herseyi kendiniz yapın, enerji harcayın, uykusuz kalın ama ben bunlara gelemem diyorsanız hiç bu işe bulasmayın hele daha işe girmeden izlemeye kaç para alırım muhabbettlerine 5 yıllık tecrübe ile hiç bulasmayın derim.

Kimseyi yerme ya da eleştirmek için yazmadım ben 5 yılda bunları gördüm geçirdim 1 lira masraf etmediğim kanalım 2 ayda 2k abone oldu mesela birazda şans işi