[KaDeSigN] adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum. Ek olarak instagrama o dedikleri sunulunca zaten hesap gerçek sahibine iade edilecektir. Bunun için birine ödeme yapmaya gerek yok instagram ile iletişime geçilmesi yeterli. Yardımcı oluyorlar
Sen benim satış konum üzerinde birine ödeme yapmaya gerek yok diyerek konumu baltalamaya çalışamazsın.
Konu hakkında bilgin yok ise sorarak öğrene bilirsin keza instagram hesapları geri vermez sana sıfırlama linki gönderir kişininde mobil onaylı giriş izninin açık olması durumunda sana gönderdiği sıfırlama linklinin işe yaramadığı bir çok hesap üzerinde denenmiştir. İnstagram da açık var ve ben başlığımı çalındığı kanıtlanan hesaplar üzerine bir konu açdım
http://www.webtekno.com/unlu-turk-yo...di-h21477.html

Bu konuyu fırsat edinmek isteyenlerede hiç bir zaman göz yummayı düşünmüyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:39:17 -->-> Daha önceki mesaj 20:35:32 --

UtkuTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin bu yaptığınız satılan hesapları geri almada da işe yarıyacağanı düşünüyorum. Yani art niyetli arkadaşlar ile nasıl başa çıkacaksınız ? Bence hiç etik değil bu yaptığınız.
Hocam 1aydır piyasada aktif olan 5-10 kişilik bir grupvar ve içerisinde instagram açığı üzerinde 1 ay gibi birzamanda yüzlerce hesabı ellerine geçirdiler

Çalınan hesaplar için sadece nasıl çalındı sorusuna doğru cevap vermesi ve çalan kişilerin yayınladığı listenin içerisinde olması durumunda hesabına tekrar erişim için çalışma başlatıyorum.
fırsatcıların beni tercih etmesi bu konuda biraz imkansız