öncelikle ne istendiğine karar verilmeli. yakın zamanda harıl harıl araç aramış biri olarak bir araçta önceliklerin neler onlara karar vermeden yola çıkma derim. benim kişisel tercihim konfordan yana olduğu için üst segment araçların düşük modellerine baktım. Önceki aracım renault laguna idi, araca bakabilirim diyorsan kesinlikle 1.9 dizel otomatiklerine bakabilirsin.
ancak her renaultta olduğu gibi ufak tefek sorunları bitmiyor. ağır masraf çıkartmadı bana hiç ancak iki üç ayda bir ufak ufak 50 lira 100 lira masraf çıkartması insanı üzüyordu.
fakat şöyle de bir durum var, ablamlar 2016 leon aldı, ben 2013 astra aldım, bu süreç içerisinde bir 2016 c3 ve 2013 c4 kullandım. hiçbirisi o aracın yerini tutmadı konfor ve güvenlilik açısından. bu da farklı bir durum.
Birde mazda 3 leri incelemeni öneririm, japon araçları hiç sıkıntı vermiyor. konfor ve performans açısından mazda, diğer japon araçlarından bir boy üstte ve kesinlikle çok keyifli bir araç.
ancak ikiside ikinci elde biraz sıkıntı çıkartır. hızlıca nakite çeviremezsin, ama nihayetinde satarsın. bineceğim diyorsan bir göz at derim.