BicerProduction adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, çünkü sadece resim yüklemiş olacaksınız herhangi bir şekilde diğer dosyalara müdahalede bulunmayacaksınız ancak tabi ki çekincenizi anlıyorum.
Centos'ta cPanel erişiminiz varsa kolayca halledebilirsiniz, ancak yoksa belirttiğiniz gibi dosyaları yükleyip ssh ile kök dizine erişip açmanız gerekiyor.

Dilerseniz önce ufak boyutlu bir dosya (örneğin 1 resim zipleyip) deneyin sorun yaşamazsanız diğer dosyalar ile deneme yapabilirsiniz.
Hocam tekrar teşekkürler, çok vaktinizi aldım sizin de. sftp üstünden site klasörüne erişim sağlayınca hiçbi dosyaya müdahale etmesem bile hata vermeye başlıyor site ve hesabı silip tekrar oluşturmadan siteye tekrar giremiyorum ki bu durumda ftpdeki dosyalar da siliniyor. Küçük bi zip yapıp denicem de açmak için kök dizine girince hesabı silmem gerekir diye ciddi anlamda korkuyorum ya.

sshden sorun yaşamadım ama sftp üstünden kök dizine girildiğinde site hata vereye başlayınca ssh ile bağlanmak da yürek istiyo Saçma biliyorum ama sftp ile bağlanınca sitenin hata vermesi de o kadar saçma aslında.

Netten az biraz daha araştırayım. İlginiz için tekrar teşekkürler. Zaman ayıran arkadaşlara r10+ atıyorum. İyi çalışmalar.

Bu arada centos web panelde ben her ne kadar sorun yaşıyor olsam da (acemilikten kaynaklı) ücretsiz olmasına rağmen efsane bi panel diyebilirim, şiddetle tavsiye ediyorum.

Centos web panel'i merak edenler için demo adresi:
http://demo1.centos-webpanel.com:2030/
Kullanıcı adı: root
Şifre: admin123

.