National direk muhatap degilim ama , burada kendinize ama acaba sorularını sorup hareket etmeniz daha iyi olur. Backlinko sahibinin dedigi bir söz var. Insanlarin düşüncelerine takılmayın, arama sonuçlarındaki sitelere ve nerelerden referanslar aldıgını araştırıp bizlerinde o yapiya sahip olmamızı savunur. Arama sorgularındaki sonuçları ve bu adreslerde verilen en hızlı araştırma yapın mesela.
Ben size tecrübesizsiniz demiyorum öncedende bende çok ön yargılı idim.
Bu forumda herkese söylüyorum ön yargınızı yenebilir ve bu sektörde her alanda kuşku ve deneyler.ederseniz başarınız artar.
LG-D690 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, türkçeniz biraz bozuk galiba o yüzden yazıyı tam anlayamadım tekrar okumak zorunda kaldım bu sebeple. Öncelikle backlinko'nun sözü doğru, fakat Google'da diyor ki; Doğal yöntemlerle çalışmalarınızı tamamlamanız, siteniz açısından daha yararlı olacaktır. Ben ön yargılı değilim, bu meslekte benim sigara paramı çıkardığım bir meslek değil, hobi hiç değil. Bu sebeple ön yargı aşamalarını çoktan geçtim. Artık tecrübe edinmekten ziyade püf noktalara takılıyorum. Şundan emin olun'ki; Burada eleştirdiğim insanları yargılamak, küçük düşürmek gibi bir derdim yok. Bunca yıllık SEO tecrübeme dayanarak olması gerekenleri söylüyorum sadece. Bu bir iyiliktir. Ama sizin anlamamanızı ve bu hatanızda devam etmenizi yadsıyorum.