gokhankoclar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi ki, en son yaptığımda çok faydasını gördüm paylaşmak istedim

Diyorum ki 2 senedir kazık çakmış sitelerim var, başka arkadaşlarımın referansları var sen hala diyorsun ki uzun vaadede düşürür 2 Sene senin için kısa süre sanırım.. Ek olarak seo danışmanlarını karalar gibi konuşmuşsun ama anlam veremedim. Ody arkadaşta faydalanıyor bu sistemden bende. he sen istemiyorsan yapmazsın çok ayrı ama illa faydası olmaz demen bana biraz saçma geldi, sana da iyi çalışmalar..
Benim seo danışmanlarını karalar gibi bir cümlem olmadı. Bu çalışmayı yaparak kelimeleri 1. sayfaya çıkartıyorum diyen kişiye seo danışmanı demek işini doğru yapan insanlara karşı büyük hakarettir dedim sadece. Yıllardır bu sektörün içinde olan biri olarak diyorum ki, o halde biz bir çok çalışmaya boşuna girmişiz. Mantıklı açıdan bakınca, linklerde ki toplistleri daha önce de görmüştüm ve ne hikmetse hepsi yabancı. Sizin referanslarınız da büyük ihtimalle türkçe sitelerdir ve büyük ihtimalle lang=''tr'' dir. Site öncelikle çeviriye girer, ki bu kaçınılmaz olandır. Site türkçe olmasa dahi hizmet verdiğiniz alan yine Google, hit göndermek ve almak spam sebebidir. Toplist ile yapılmış ve bitmiş olan referanslarınızdan birini analiz etmek isterim doğrusu. İyi çalışmalar.