Size önerim siteyi daha yeni açmışsınız 3 4 gün ayırın onlarca konu yazın ve içeriği ayarlayın. Ondan sonra sadece seosu ile uğraşın hem içerik hem seo hem sosyal medya işi bir arada zor yürüyor
Şunu da söylemeliyim ki seo bilgim çok iyi değil hatta orta düzeylerde falan sayılır o yüzden sadece temel seo detaylarını falan biliyorum ve bunları ayarladım sadece. İçerik olarak önerinizi dikkate alacağım bu önümüzdeki birkaç günde birçok içerik girmeyi planlıyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:57:26 -->-> Daha önceki mesaj 21:55:28 --
Size önerim şudur aç gözlülük yapıp çok site açmayın akıllı olun tek site açın hep ömrünüz olduğu kadar o siteyle ilgilenin ve inanın 7 ay gibi bir sürede 1000 tl den daha fazla kazanırsınız ve facebook buna benzer yerlere sayfa reklamı hit reklamı almayın para tuzağından başka bir şey değil güzel aramalı makaleler gir ve 1 ay sonra seosuna başla
Haklısınız ancak kitap inceleme sitesini sadece okuduğum ve daha önce okumuş olduğum kitaplar hakkında içerik girmek için açtım. Yani fazla sitem olsun çok kazanayım gibi bir düşüncem yok hocam

Seo nasıl yapılır diye de bir soru yöneltmek istemiyorum sizlere ancak seo nasıl yapılır bilmiyorum

Şu an için sadece içerik üretme ile ilgileneceğim