Hocam linkleri toplist.html'ye ekleyin demişsiniz, peki site sahibi bu kodların eklendiğini nasıl görecek? Direkt olarak anasayfaya ekleyince onay veriyor normalde?
Ben direk siteye hit göndermeye başladığımdan mıdır bilmiyorum nerdeyse %90 onay alıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:11:38 -->-> Daha önceki mesaj 20:10:17 --
Merhaba, toplist, hitlist, ziyaretçi defteri, yorum blog çalışmaları spam değerindedir. Toplistler zamanında yararlıydı yanlış hatırlamıyorsam 2006 yıllarında fakat kullanımı, konuyu açan arkadaş gibi bazı arkadaşlar tarafından suistimal edildiği için Google artık sıkça kullanılan bu siteleri zamanla spam olarak değerlendirmekte. Yaptığınız çalışmadan sonra sitenizde belli bir ölçüde yükselme görmeniz olası bir durum buna sevinmeyin, bu bir aldatmacıdır. Gerçek zamanlı penguen algoritmasından sonra işler daha da hassaslaşmış oldu. 1. Sayfadayken birden 3. sayfaya düşme ihtimaliniz yüksektir. Bu sebeple sabırsız davranarak hemen yükseleyim mantığı ile toplist gibi verimsiz çalışmalara girişmemenizi tavsiye ederim.
Şuanda 2 yılı geçmiş elimde bu şekilde çalışmalar yaptığım referans sitelerim mevcut

güncellemeye takılmadan sıralama düşmeden devam ediyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi