Medikalize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mailing bilinen tüm reklam yöntemlerinden çok daha etkilidir, bakınız basit bir örnek vereyim, 100k gerçek kişiye inbox mail attığımız da 1258 adet net teslimli sipariş çıkartmıştık, mail gönderimi 3 günde tamamlanmıştı, tabi maillerin açılıp okunup sipariş gelmesi yani 1258 net siparişe ulaşması 10 güne yayıldı ama sonuçta çok faydasını gördük. maliyetini sorarsan 50 tl harcamıştık şaka gibi demi Uzun lafın kısası mailing yapabilirsin, mailin altına listeden çıkmak için şu linke tıklayın yaz yada aaa@bbb.com a beni listeden çıkartın diye mail gönderin yazman yeterlidir. Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.

Ama sana güzel bir mailing tasarımı lazım, o işide artık kendin halledeceksin yada hallettireceksin. mailing de ürün sitesine vereceğin linklere referans id ni koymayı unutma. birşeyler hazırla özel mesaj ile irtibatta olalım yada medikalize.com.tr ye üye olup oranın ticket kısmından da yazabilirsin.

Size Bol kazançlar dilerim.

BİRDE YAYINCILARIMIZA GÜZEL HABER VEREYİM

Arkadaşlar ferolle.com daki yeni tasarımı, yeni sıfır bir domaine kurup az önce kendi facebook business ajans hesabımızdan reklam açtık, daha reklamı açarken onaylandı ( değerlendirme bekliyor a düşmeden ).
Ekran görüntüsünü aşağıda paylaşıyorum.

İşin güzel tarafı reklamı açalı 5 dakika oldu 250 küsür kişiye erişmiş
12 tıklama almış ve 1 sipariş geldi.

Sizde www.medikalize.com.tr adresinden sisteme üye olup, ürüne facebook da reklam açabilirsiniz. fakat günlük bütçesi yüksek olan yayıncılar ile çalışmak istiyoruz. saygılar.
Bu süper oldu,
Lisanslı mail gönderme programım var. Günde 10 bin inbox garantili.
Üyelik yaptım, hemen başlıyorum işe.
Gelişmeleri ve sonuçları bildiririm.

Sonuç alırsam diğer üye arkadaşlara da metodu anlatırım.
Paylaşım güzeldir.

Teşekkür ederim.