UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu olayi anlamiyorsun kelimelere takiliyorsun. En baba siteyi ben amerikada 1000$a mi saticam? Hayir. Nekadar para okadar is. Burda 3k ya yaptirabilceksem orda musterime 3k$ fiyat bicicem. Anla artik. Kaldiramadiim bisey yok. Gereksiz yorum yapiyorsunuz.
Lennox sonuna kadar haklı.

Eğer insanların sana vereceği tavsiyeleri dinlemeden reddedeceksen bu konuyu neden açtın? Demek ki nasıl yapılacağını bilmiyorsun. Bunun üstüne burada insanların bilgisini ve tecrübesini kullanmak istiyorsun.

Bu kötü bir niyet değil, ama sen kötü niyetli davrandın, Lennox isimli kullanıcıya sert çıkarak. Ama ben sana yardımcı olacağım.

Sen daha ana dilin olan Türkçe'yi doğru yazamıyorsun, Amerikan vatandaşları ile nasıl iletişim kuracaksın?

Şu an Slikon Vadisi'nde konuşlanmış olan, orta seviyede yatırım almış bir Startup'ın Türkiye şubesinde Yazılım Geliştirici olarak çalışıyorum. Yani tam olarak ucuz iş gücü gibi birşey sağlıyoruz diyebilirim. Orada yıllık 80k$ vereceklerine bize 30k$ veriyorlar.
Bugüne kadar Amerika'da yayına geçmiş bir sürü projeye dahil oldum. Yabancılarla çalıştım. Ben sana yardımcı olayım.

Gördüğüm kadarıyla, vasıfsız iş gücü isteyen, Wordpress temaları hazırlayarak, küçük ve orta ölçekli firmalara satış yapmayı planlıyorsun.

Senin burada ucuza kiralayacağın iş tecrübesi olmayan 2000 doğumlu tema yapımcısı, Amerika'da da var. Türkler'den daha ucuza çalışan Hindistan'lı vs. insanlar var, Dünya'nın dört bir yanına.
Senin tek kar kaynağın döviz farkı olur.

Bu işi Amerika'da yapan küçük ölçekli milyonlarca firma var.
Hatta bu tarz işlerin döndüğü internet siteleri de var.
Hatta Türkiye'den daha ucuza çalışan, Hindistan gibi bir ülke var.
Hatta 10 dakikada kurumsal site hazırlayan, sistemleri bile var. Değil 1500$, 100$'a herşeyini yaparlar.

10 yıldır bu forumda böyle konular açan yüzlerce insan gördüm. Benden sana tavsiye. İnternette konu açarak değil ortak, çay içecek adam bile arama.
Böyle iş yapılmaz.

Sen iyi niyetinle para kazanmak istiyorsun, ama daha o kapasiteye ve tecrübeye sahip değilsin. Üzgünüm.

Sana tavsiyem hangi konuda iyi olmak istiyorsan, tüm zamanını ve maddiyatını o işte eğitim almaya harca ve ileride,o sektörde başarılı ol