moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kımse hukumetı kotulemesın eksıklığı yok deyıl ancak sızın savundunuz partılıler kurumlarda kol gezıp akp yede kufur edıyor
mesela ornk vereyım
geçen yıl lısenın son yılını dışarıdan bıtırırken bır kurumda staj alıyordum sadece yenı gelen mudur akp lıydı ve mudur ayrdmcısı eskı tanıdığı aynı ılden hemşehrısı ve daha once yıne okul muduru ve yardımcısı olarak beraber çalışmışlar ve ummadık bır gun bu mhapcı mudur yardımcısı mudure saldırdı kavga çıkartıp olayı buyuttu ve bır akçyıllık ılcede geçmışı olduğu ıçın muduru kotulemedığı yer kalmadı ve kavgada ayıran ben oldum yaşım ve gucum gereğı baabm yaşındakı adamları ayırdım bır hafta sonra mudur yardımcısı staj yerını son anda rıca mınnet aldıkları ıçın bana olan bıtenı anlatmıcaksın polıse dedı ve ıfadenı o şekılde verıceksın dedı kısaca tehdıt ettığını çok sonra staj parası konusunu her açmam da sen zaten sonradan rıca mınnet geldın falan fılan deyıp benı sureklı ıthamda bulunmasıyla anlamışdım kı son olarak tam staj parasını almak ıçın mudurden onay alıp ılk donem sonuna yaklaşdımız son gun sadece mudur yardımcısı ımza atacakdı sızın bu mhapçı benı kordınator öğretmenın yanında bız sana demedıkmı bu para vermıyoruz cart curt bende o ara sınırlendım kanunda yerı var ve kanunu kurum uygulamıyor dıye çoşdum oda benı çık gıt dıyerek kovdu ıkıncı donem ıstemıyoruz hocam başka yerde yapsın dıyerek kovdu bekledım kaymakamlığa ındı gerı geldı kı ınmedım yıne ınsanıyetıme geldı keşke kaymaakma ınseydım ve kavga olayının ve hakaret olayını anlatsaydım dedım neyse eşşek gıbı gerı geldı tamam senın ışı onayladım deyıp maana ıle ıkıncı yarıda bızımlemısın dedı lafı cevırmeye çalışdı bende yıne altdan aldım sırf lıse bıtsın dıye aslında tururdunu yaladı bır kaç ay sonra tekrar olay yuzunden mufettışler gelceğıne yakın bu ve hızmetlı benı odaya çağırıp aynı şekılde gormedım duymadım bılmıyorum dıyeceksın yaygarası yaptılar sonç gırdım sorulan sorulara cvp verdım olanı bıtenı analttım 4cu ay gıbı mudur ve yarımcısı ıkısıde gıttı aslında mudurun gıtmemesı gerkıyordu yerıne geln mduru ve hızmetlı memur kurumun altından gırıp ustunden çıkdı desem yerıdır alış verış yaptımız yerde 1 ayda sergı var dıye 4 k lık bıtçe gıttı neyse ben az sanıyordum zaten hızmetlı memuzda mhapçı benm ve stajyer genç kzıların akp lı oldunu bıle bıle ve karşımızdakı ılçe akp bınasına bakıp karşısındakı akp lı kalabalığ o çdıyordu ağzını patlatmamak ıçın sabretmek ayrı derttı ya eve gelıp can sıkıntısına anama analtırdım oda dur sabret dıyordu dıle koaly 2005 de başlmışdım lıseye ve 2016da bıtecekdı

Sonuç yazayım mı
lımdı eskı mudur yenı gerı geldı haklı olduğu gorulup ve daha face de yenı konuşduk ve ben oan çok para çıkdından bahsetmışdım yazdığı şu oldu benı hırsız dıye yolladılar azsız namuzsuz dıye geçdıler
Ancak senın dedınden fazla yemışler dedı

ben butçeyı 22 mılyar olarak bırakdım
6 ayda 15 mılyar borç ıle devraldım dedı 6 ayda 37 bn tl cık ççıkış olmuş çımdı bu hukumet duşmanlığı yağacağınıza gorupde bıldıkelrınızı kanıtlarınızla bırlıkde şıkayet ettırıp kurumlardan temızleyın kı bır 15 temmuz daha yaşanmasın

Bırıde şukadar puan aldım benden daha duşuk alanlar gırdı falan demış bı konturol edıp kendı yerıne alınanlarn fetocu olup olmadığını veya fetoçu yalakarın soru cvp hırsızlarını suçlasın

Iyı forumlar
hocam ne diyosun?