Konu başlığı olan ''Rakip site hızı 0/100 - 68/100 yazıları benden önde?'' sorunun cevabını siz istemesenizde sizden almış bulunuyorum.
Hemde bedavaya. Pagespeed adı altında para karşılığı yapılan işlemleri ve yapanları yalanlıyorsunuz. Çünkü size göre bir önemi yok.
Soru veya sorunları okuyarak ve ''
anlayarak'' müdahil olmanızı öneririm. Fevri davranıp cevap yazılan tüm konular hüsranla bitmek bilmeyen kaçınılmaz bir bilgi çöplüğüne dönüşür. Bu forumda kime sorsanız sadece pagespeed ile ilk sıralara çıkılmayacağını bilir. Ama önemli bir yer tuttuğunuda kabul eder. Çünkü bu işten ekmek yiyenler var. Olsun onlar en azından bilgi ve becerilerini pazarlayabiliyorlar.
Bu olayı kendinize reklam ortamı haline getirmeye çalışıyorsunuz sanırım. Bloger, wordpress gibi dahiyane, kullanıcıların kendi sitelerini yapmasını sağlayan bu projeler anladığım kadarı ile web tasarım ile ilgilenenleri oldukça üzmüşe benziyor. İsterseniz, internet sitesi yapıyorum gel vatandaş diyen yüzlerce web tasarım ''uzmanı'' kaç kişinin parasının üzerine yatmıştır yada projenin devam etmesi konusunda proje sahibini nasıl yarı yolda bırakmıştır adlı bir konu başlığı açalım. Her halde ziyaretçi patlaması yaşar diye düşünüyorum.
Ayrıca sevgili kardeşim her yazdığınıza tek tek cevaplarım var fakat bunlar için vaktim yok, bir yerden sonra okumayı bile bıraktım. 5.satır 3.cümle vs vs. google ömründe böyle özgün bir makale görmemiştir diye düşünüyorum. İşinizde iyi olduğunuz belli bu soru burada kaldığı sürece 1 hafta sonra google ilk sırada özgünlüğünüz sayesinde çıkacaktır.
Bu arada söylemeden edemeyeceğim bana özelden göndermiş olduğunuz şu kelimede şu sıradayım örneklerinizi inceleme fırsatım oldu. Aylık arama hacmi 0(sıfır) ve 100-1000 arasında olan anahtar kelimeler için sitenizden aktif tweet atsanız sanırım ilk sayfada çıkabilirsiniz. Pardon bu bir yol gösterme oldu, konunun dışına çıkmış olduk.
R10 kullanıcıları için faydalı birşeyler çıkar diye konuya cevap veriyorum fakat sanırım ağzından çıkacak her bilgiyi para ile satan seo, web master vb kullanıcıları ile yazışmak zorunda kalıyoruz.
Tabiki zaman bilgi çağı ve bunu satmakta en doğal haktır. Fakat iki şekilde; egoları bir kenara bırakarak ve nereden başladığınızı unutmayarak.
Elinizdeki bir ürünü veya bilgiyi iyi bir iletişim yöntemi seçerek istediğiniz bedele satabileceğinizi biliyormuydunuz. Ünlü düşünür Ceo Mark Peter (uyduruyorum) falan söylemiş desem hemen uygulardınız fakat şimdi ben yazdım. Uygulamayabilirsiniz.
Teklifiniz reddedilmiştir.