542401-**6* li hattım var yıllardan beri kullanıyorum. Bu hattı aktif şekilde kullanmıyorum. Diğer hattımda arama,mesaj,internet kullanıyorum bu hatlada sadece whatsapp kullanıyorum.
Ve dün whatsapptan "ev hala duruyor mu?" mesajlarından sonra durumu ayıktım.
Bu aktif kullanmadığım hattı türk telekomdan vodafoneye çevirip birine vermişler.
Şuan hattımı kullanan kişide sahibidene ev ilanı koymuş oradan yazılanlarla durumu ciddiye aldım. Ancak hat hala benim üzerime, e devletten baktım hatta vodafone ı aradım hat sizin üzerinize diyor.
Hattımı kullanan kişiyi şimdi aradım ,ben evraklarımı verdim bu hattı bana verdiler diyor. Diyorum ki hattı kopyalayıp klonunu size vermişler. 1-2 saat içinde o aldığı bayii ye gidip soracakmış.
Adam fazla güvenilir de gelmedi. Vodafone arayıp diyorum ki mağdurum ben duruma müdahale edin bana şikayet dilekçesi doldurun diyor.
Arkadaşlar istersem giderim bi vodafone bayiisine gidip hattın yedeğini çıkartırıp hattımı geri alabilirim ama bu adam benim üzerime olan hattı alıp türk telekomdan vodafone geçirtip kullanabiliyorsa yeniden yedeği iptal edip kendi alabilir.
Adam aradı askeri personel olduğumu öğrenince tamam abi hemen geri veriyorum bu hattı dedi.
Ama sorun şu, vodafone müşteri hizmetlerini de dedim ki, bugün benim başıma geldi ama başkalarının başına da gelebilir ben kendimi kurtarırım ancak bu adam hattı başka operatöre taşıttırıp kullanabiliyorsa 2 gün sonra başkasına da aynı şeyi yapıp üzerine fatura açtırıp devamlı kullanabilir. Burada sadece beni kurtarmaya odaklanmayın durumu kökten çözüm getirin ki başkasınında başına gelmesin diyorum.
-Haklısınız diyor. Bu kadar
Dikkat edin dostlar , fikri olanda lütfen paylaşsın.