Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Kızım muhabbet kuşları sayfasında yarışmaya girdi. En çok beğeni alan kuşun resmi kapak sayfası yapılacak. Aşağıda vereceğim linke tıklayıp kızımın paylaştığı muhabbet kuşunun resmini beğenirseniz sevinirim. yarışma bu gece 12 de bitecek. Şimdiden teşekkür ederim.

YARIŞMA SONA ERDİ LİNK KALDIRILDI.

Destekleriniz için Teşekkür ederim. Resmi beğenen yorum atarak konuyu güncel tutarsa sevinirim. Bu gece saat 12 ye kadar lütfen.

Yönetimdeki arkadaşlardan ricam şu ki konuyu maxigeyiğe açtım ancak son mesajlarda görünmediği için konunun anlamı kalmıyor. Şurda gece 12 ye kadar dursun sonra silinebilir konu. Anlayışınız için teşekkür ederim.

////////////////////////////

Arkadaşlar sizlere üzücü bir haberim var. Rakibimiz muhtemelen otolike ile 260 civarı beğeni yaptırmış ve son dakikalarda birinci olmuş.

Yani kızım yarışmayı kaybetti.

Yinede emeği geçen tüm r10 ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Bir sonraki yarışma 2 hafta sonra olacak. Hayırlısı bakalım. Bir çok arkadaşın dediği gibi Allah hiç birimize dermansız dert vermesin inşallah.

Böyle bir ailenin mensubu olduğum için sizlerle gurur duydum. Destekleriniz için teşekkür ederim.