batuhan ile bir tasarım için görüştük, ve anlaşmadan işe başladık fakat herneyse öylesine şaşırtıcı ki tasarımı sürekli değiştiriyor ve 1 saat'den fazla olacak şekilde ugraştı.
En son ise benim aslında konuşma tarzımın biraz değişik olması sebebi ile beğenmediğimi düşünerek kendisinin bana tasarımı hediye edeceğini söylemesiyle tabi benim sinirlerim gerildi.
daha sonra ise kendisine bende hayır böyle bir şeyi kabul edemeyeceğimi bir emek söz konusu ise bu emeğinin karşılıgını alabileceğini ve sorunsuz olarak ise işi teslim alacağımı söyleyerek konuyu dün gece kapattık.
Kendisini bir konuda çok taktir ediyorum'ki; (
beğenmediyseniz hediyem olsun ) ben böyle bir insan daha evvel ne gördüm nede tanıdım açık konuşmak gerekirse böyle mütevazi yaklaşımı çok hoşuma gittiğini söyleyebilirim.
Bir tasarım çalışması yaptı bana sorunsuz ve tanm istediğim gibi yaparak bana sorunsuz olarak teslim etti. Tasarım konusunda çalışacak arkadaşların bu gibi hassasiyet konularını baz alarak o şekilde çalışmaya başlamalarını hatırlatmak istiyorum.
Yapmış oldugu tasarım için kendisine çok teşekkür ediyor, ve daha uzun süre beraber çalışmak dileğiyle hayırlı çalışmalar diliyorum.