BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atalarımız boşuna "görünen köy kılavuz istemez" dememişler.

Sitene şöyle bir baktım.

99 hata aramaya gerek yok. 1 tane doğrunuz var mı? (Site hızını 1 doğru olarak kabul ediyorsanız ayrı dava.)

Egomu tatmin için hatalarınızı bu gece sizle baş başa bırakıyorum.
(Siteniz ile alakalı yapılması gerekenleri öğrenmek isterseniz fiyat 1.000 TL dir.)
Size cevap vererek ne kadar doğru bir iş yaptığımı gördüm, klavye başında çalışmanızı sağlamış olduğum için rica ederim. 1000 liraya gelecek olursak sanırım mesajları hırsla okuyorsunuz anlayarak okumanızı öneririm. Teklifim eksikleri listeyip, karşılığında öneriler sunabilmenizdi ve çözüm üretebilmenizdi. Fakat görüyorum ki sadece yapılması gerekenleri listeleme için teklif vermişsiniz, bunun için bu fiyatı size verecek bir kişi var ise bu sitede selamımı iletiniz.

Ayrıca söylemleriniz ve klavyenizde ikilemler, çelişkiler ve hatalar var. 1 tane doğrusu olmayan sitem nedense yakın tarihte açılmış olmasına rağmen oldukça fazla kelimede ilk sayfalarda.

Yani yine geldik konunun açılmasına sebep olan konudaki çelişkiye. Ama şunu çok isterimki sizin o bildiğiniz üst düzey bilgileri bu konuda açılan çekilşkiyi çözme yönünde olumlu kullanıp, diğer insanların faydalanmasını sağlamanızdır.
Bu konu bir bilgi yarışması değil çözüm aranması için açılmış bir soru ve sorundur.
Tekrar teşekkürler.