blacktalba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" * : Şimdilik ücretsiz olan servisimiz ilerleyen zamanlarda ücretli hale gelebilir. Servis ücretsizken servisi kullananlardan ücret talep edilmez. Servis ücretli hale geldiğinde ücretsiz içerikler kaldırılır."

Şimdi ücretsizken 50-100 kelime tanıtım yazısı yazıp, kanalımızı tanıtcaz + bu sizin de işinize yarayacak. Olur da site tutarsa ücretli hale gelecek ve o zaman bizim videoları kaldıracaksınız öyle mi? Teşekkürler.
1. 50-100 kelimelik tanıtım yazısına acıyorsanız tuhaf. Yorum yazarken bile 100 kelimeye yaklaşırım genelde.

2. Kanalınızı tanıtmanızın faydası ancak size olacaktır.

3. Bu hizmetin bana ne fayda sağlayacağınızı söylerseniz mutlu olurum
ben de merak ettim çünkü "Merhaba ben oyunlarla ilgili bir youtube kanalıyım bu da kanalım" diye başlayıp bir biten makale bana ne tür bir yarar sağlar bilemiyorum. Ki bu makalenin özgün olma şartı yok, bir nevi copypaste makale yazdırmış olacaksınız.

4. Site zaten tutmuş durumda. İstesem para ile de veriyor olabilirdim, maksat hizmetten yararlananlar olsun. '' Ki bu hizmetin sitenin asıl konseptiyle alakası yokken. ''

5. Videolarınızı zaten yayınlamayacağım, sadece kanalınızın tanıtım makalesi. Ki bu makalenin 1 saat bile herhangi bir yerde durmasının fayda sağlayacağını herkes bilir.

6. Ücretsiz bir hizmetin karşılığında bir de sınırsız hizmet istiyorsunuz, asıl ben teşekkür ederim. Başarılar.