burhangullu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum ben de benzer durumu yaşadım.
10k hitli websitem bunlar yüzünden 6-7 gün kapalı kaldı.
google ranklerim alt üst oldu. aman gidin 10-20 usd fazla para ödeyin godaddyden şaşmayın. redemption fee olarak 40 usd para çekip ilaveten bir de 15 usd yenileme parası aldılar domain yenilenmiş olmasına rağmen bi de.
resmen dolandırıcılar r10 modları bu konuyu sabitlemesi lazım. kaç haftadır bunların saçmalıklarıyla uğraşıyom. bi ara da .com domain reglemiştim bunlardan, ödeme alınmamasına rağmen domaini bana beleşe verdiler. kendilerinden bihaberler. yolladıkları maillerdeki cevapları görsen gülersin departmanlarının birbirinden haberleri yok çelişkili cevaplar veriyolar. ben sinirden kendimi yıprattım 7 günlük süreçte. yenilenmiş olan domaini yenilenmedi diye kestiler, kurtarma parası ve yenileme ücreti talep ettiler yeniden açmak için. el mahkum vermek zorunda kaldım. google sıralamalarım alt üst oldu şuan onunla uğraşıyorum. aklı olan bu firmadan uzak durur eşekliğime yanıyorum kafasızın tekiymişim ki 10 usd kar edecem diye taş gibi godaddyden bunlara domain taşıdım.
zehirliodun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.Az önce şu yazıya denk gelseydim çok iyi olacaktı.15 dk önce domain aldım bunlardan.Şimdi bende bir tedirgin oldum.
burhangullu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kötü etmişin bi an önce taşımaya bak hocam domain değerliyse ve hitin sağlamsa. bunlar başta 1 dolar gibi cezbedici fiyatlarla com domain satıyorlar, bir müddet sonra resmen dolandırıcılık yaparak misliyle çeşitli ücretler adı altında para koparıyolar.

kendi hataları yüzünden yenilenmiş domaini yenilenmedi diye bilerek redemption yani kurtarmaya soktular. ben biraz geç fark ettim yenilenmiş domaine neden böyle yaptınız dedim üzgünüz karışıklık olmuş vs deyip özür dilediler ama yine de reactivasyon ücreti olan 15 usd + 40 usd kurtarma bedeli talep ettiler kendi hataları olmasına rağmen.

sonra renewal yani yenileme bedeli diye 15 usd daha istediler dün çekildi ücret. el mahkum vermek zorunda kaldım, yani bunlara bi domain taşımam 90 usdye maloldu bana. üstelik 7 gün domain kapalı kaldı açtırmakla uğraştım tabi yersen hepsi tezgah, inandırıcı olsun diye domaini açmaya uğraşıyolarmış gibi yapmadıklarını ne bileyim. 10 k hitli sitemden eser kalmadı şuan 1k zor giriyo google'ın oturmasını bekliyom. ve yine üstelik kendi hatalarını kabul etmelerine rağmen. aslında hata değil yolmak için hata süsü veriyolar hesap edin sizce google adwordse kendi cebinden domain satmak için reklam veren bir firma 1 usdye domaini satarak neyi amaçlıyor? hayrına mı domain satacaktı yapacaktı? zaten adwordse domain reklamı vermeye kalksan rakip dolu üstte çıkabilmek için en az 1-2 usd tbm ödemen şart. tabiki çeşitli bahanelerle kendine bağladığı safları yasal dolandırıcılık yöntemleriyle kandırıp misliyle kazanmayı amaçlıyor.

Bazıları bu firmayı savunuyor ama *********** değil de buna ne denir? elimde tüm yolladıkları emaillerin görüntüleri de var.
gitsin lanet olsun ödediğim 90 dolarında değilim, domain yüzünden alt üst ettiler hitlerimi ona yanıyorum şuan. alexada türkiye çapında 900 lere kadar çıkmış olan websitem şuan nerelerde belirsiz. kurumsal imajıyla merdiven altı firmadan beter bi firma bunlar.
zehirliodun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domaini dün aldim belli bir süresi varmi?Yoksa hemen tasicam.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Coderca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 yıldır bunların 1$ kampanyalarını sürekli görüyorum sitesine bir kez girdim sipariş vermeye korktum.

Bu kadar dandik ve sıkıntılı panel görmemiştim sipariş bile vermedim.

Kurumsal imaj çok önemli istediği kadar büyük olsun oara kazansın farketmez sitelerinin tasarımı resmen facia. Godaddy tek geçerim.
lordof adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu bir anlamda GoDaddy reklamına dönmüş..

9-10 $ lık domaine 13-14 $ alan GoDaddy neden bu kadar ön plana çıkarılmış ANLAMAKTA ZORLANIYORUM..

internetbs
namecheap
ihs
.... vs.. Bunlar gibi kaliteli domain reg firmaları varken Pahalı domain satan ve yenileme ücreti alan GODADDY çok yanlış bir tercih.
xFactoria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya böyle firmanın allah belasını versin içerde 2 domainimi unutmuşum yeni farkettim ama hesabı kapatmışlar domainlerin süresi bugün bitiyor, ne yapacağız şimdi, yedik mi naneyi ?
Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar...Arkadaşın biri gelmiş hepimizi salak yerine koyup 1and1.com'u savunuyor.Sorsan domainin d'sini bilmez.
Bu konunun başa tutturulması gerekmekte.Yoksa bilinçli olmayan arkadaşlar bu lanet firmaya bulaşacak.