zehirliodun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam.Az önce şu yazıya denk gelseydim çok iyi olacaktı.15 dk önce domain aldım bunlardan.Şimdi bende bir tedirgin oldum.
kötü etmişin bi an önce taşımaya bak hocam domain değerliyse ve hitin sağlamsa. bunlar başta 1 dolar gibi cezbedici fiyatlarla com domain satıyorlar, bir müddet sonra resmen dolandırıcılık yaparak misliyle çeşitli ücretler adı altında para koparıyolar.

kendi hataları yüzünden yenilenmiş domaini yenilenmedi diye bilerek redemption yani kurtarmaya soktular. ben biraz geç fark ettim yenilenmiş domaine neden böyle yaptınız dedim üzgünüz karışıklık olmuş vs deyip özür dilediler ama yine de reactivasyon ücreti olan 15 usd + 40 usd kurtarma bedeli talep ettiler kendi hataları olmasına rağmen.

sonra renewal yani yenileme bedeli diye 15 usd daha istediler dün çekildi ücret. el mahkum vermek zorunda kaldım, yani bunlara bi domain taşımam 90 usdye maloldu bana. üstelik 7 gün domain kapalı kaldı açtırmakla uğraştım tabi yersen hepsi tezgah, inandırıcı olsun diye domaini açmaya uğraşıyolarmış gibi yapmadıklarını ne bileyim. 10 k hitli sitemden eser kalmadı şuan 1k zor giriyo google'ın oturmasını bekliyom. ve yine üstelik kendi hatalarını kabul etmelerine rağmen. aslında hata değil yolmak için hata süsü veriyolar hesap edin sizce google adwordse kendi cebinden domain satmak için reklam veren bir firma 1 usdye domaini satarak neyi amaçlıyor? hayrına mı domain satacaktı yapacaktı? zaten adwordse domain reklamı vermeye kalksan rakip dolu üstte çıkabilmek için en az 1-2 usd tbm ödemen şart. tabiki çeşitli bahanelerle kendine bağladığı safları yasal dolandırıcılık yöntemleriyle kandırıp misliyle kazanmayı amaçlıyor.

Bazıları bu firmayı savunuyor ama *********** değil de buna ne denir? elimde tüm yolladıkları emaillerin görüntüleri de var.
gitsin lanet olsun ödediğim 90 dolarında değilim, domain yüzünden alt üst ettiler hitlerimi ona yanıyorum şuan. alexada türkiye çapında 900 lere kadar çıkmış olan websitem şuan nerelerde belirsiz. kurumsal imajıyla merdiven altı firmadan beter bi firma bunlar.