Hocam polis geldiğinde çıkın polisin karşısına ben bunlardan şikayetçiyim deyin. İfade verirsiniz emniyette vazgeçmezlerse taktiği söylüyorum.
Sülalenizde ne kadar erkek varsa toplayın.
Islak odun, ama bildiğimiz ıslak olacak yaş odun böyle vurunca yamultacak tipten
Meşe ağacından yapılma beyzbol sopası - Üzeri kaplanmamış olanlardan saf ağaç
hepiniz bunları karışık toplayıp kapıyı çalıp dalacaksınız. Komaya sokana kadar döveceksiniz. Polise gidersen yakalanmadan bir kez daha döveriz böyle dersin. En fazla darp olur sende sebebini söylediğin zaman karşılıklı sürtüşme dolayısıyla kavgaya girer. Kavga da iki tarafın para cezası (olayın büyüklüğüne göre) hapis cezası verilir.
Bu durumdan kaçmak için de yanındaki birine söyle yumruk atsın yüzüne morluk olsun bana da vurdu dersin bu sayede darp değil kavgaya dönmüş olur olay. Ölene kadar döversen bidaha yapamaz.
Başka bir yöntem;
İçtiği içki şişesini kafasında kır sonra kapısının önüne koy polis çağır bana saldırdı içkiliyken şişeyi tuttum kafasında kırdım de bana zarar verecekti de şikayetçi ol hep böyle yapıyordu vb. vb. de
Daha başka bir yöntem:
Bimere yaz hocam bimere, bu bimer her derde deva nereden çıktıysa iyi yapmışlar valla.