Arkadaşlar selam;

Mahallemizde bir tane afedersiniz ama yavşağın teki oturuyor. Şu saat olmuş içmiş açmış müziği son ses he benim evime camı kapadım mı ses falan gelmıyor ama bu serefsize her gün belediye yemek getiriyor odununu kömürünü getiriyor. Akp ye oy veren biri olarak sırf bu köpeğe yardım ediyor besliyor diye bir daha oy verenin diye söz verdim kendime de o derece . Adamla defalarca kavga ettik polis geldi etti belki 50 kez polis gelmiştir polisinde hiç bir şey yaptığı yok. Ondan sonra bu lke de polis huzuru sağlar diyorlar neyi sağladığını anlayabilmiş değilim gece saat 1 olmuş son ses muzık alttakı komsulara gece gunduz calacak ulan bu muzık dıye bagırıyor. Evde de 5-6 kişi kalıyor kendi gibi çingeneler aşağı insen yanında gelen bi tane komsu yok bisey olur diye artık onlarda korkar oldu biz bi kez abimle ve halamın ogulları bızdeyken ındık 3 kişiydiler birinin agzını burnunu kanattık diğerleri hiç karışmadılar bile sarhoş sızmışlar ama sözlü olarak mıllet her gün kavga ediyor. Kirada gecekondu da oturuyorlar ev sahibide sikayetci ama cıkmıyor adam. Ne yapacağız şimdi bu adama ?

Düşünüyorum da yani şuan da eğer ki adam öldürmek günah olmasa ilk öldüreceğim kopekler bunlar olur o derece döve döve öldüresim var. Belediyeye şikayet et sonuç yok. Polise şikayet et sonuç yok. Bu devlet bu ülkede ne işe yarıyor anlamak mümkün değil. Anca vergi alsın memurlarını beslesin. Aksam aksam sinir küpü olduk yine sımdı uyu da sabah kalk ıse gıt.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:48:24 -->-> Daha önceki mesaj 00:44:52 --

evet şimd yine aradım polisi aradım da babam konustu
polis - buyrun
babam- ya ustadım bu mumhane sokakta bir kopek var adam her hafta her gün küfür ede ede muzik dinliyorlar bunu bi gün biz mi gebertelim yoksa kanun polis falan var mıdır ?