Evet arkadaşlar yeni bilgiler edindim 1 haftadan fazla zamandir adwords ile uygulamanın reklamını yapıyorum ve şunları farkettim.
1-
Oyundan para kazanacağım diyorsanız adwords ile ulaşacağınız hitlenin oyunu sevmesi çok önemli oyuzden oyununuz çocuk oyunu ise büyüklerin beklentilerini karşılamıyorsa büyüklerin yapabileceği aramalardan alacağınız indirmeler sadece indirme sayısını artıracak kısa vadede belki 1 reklam tıkı alacaksınız ama çocuklara yönelik hedef kitlenizi oluşturursanız çocuklar bidaha bidaha açacaktır oyununuzu ve daha çok tıklama ve uzun vadede günlük reklam giderini karşılayan bir oyununuz ve nihayetinde kazandıran bir oyununuz olacaktır.
2-
Agresifim sinirliyim param var kazanacagım diyorsanız da tepeden düşmeyecek indirme sayısını sürekli sağlamalı ve reklam tıklamalarını maximize edecek şekilde yerleşim yapmalısınız.Bunu yaparken de maximum indirmeyi en az maliyetle sağlayacağınız kelimelere odaklanmalisiniz.Uzun vade de indirenleri kaybedersiniz ama kısa vadede kazanç sağlarsınız.
Bugun oyun üzerinde bikaç geliştirme ve reklam yerleşimi değişikliği yapacağım sonrasında güncelleme notlarını konuda paylaşacağım.