Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığım sistemi bu sene dershaneye gideceğim ve derslere yoğunlaşmam gerektiği için lisans olarak satış yapmak istemediğimden dolayı isteyen olursa full sistemi satmak istiyorum.
Beni tanıyanlar bilir zaten, yaklaşık 2-3 yıldır flash player işi yapıyorum.
Sadece flash radyo player lisansı 150tl ( özel tasarım 200tl ) den 70 küsür tane player sattım.
Konu linki :
https://www.r10.net/script-satisi/994...eklentisi.html
Bu sene ders yoğunluğumdan dolayı tek tek lisans satışı ile uğraşmak istemediğim için bu konuyu açıyorum. Ama burada satış olmazsa mecbur yine lisans olarak satış yapacağım.
Şimdi sistem özelliklerine gelelim:
1-) Radyo scripti. Ekran görüntülerini altta paylaşıyorum. Sade kullanışlı bir script yaptım. Radyo ekleme seçeneklerine eklenebilecek her türlü player embed mobil sistemini ekledim.
2-) 1 adet flash radyo player. Rtmp, aac, mp3, aacp, flash kısımlı desteklenebilecek bir çok format mevcut. ( 2 farklı tema seçeneği vardır. )
3-) 1 adet m3u8 destekli flash player.
4-) 1 adet html5 flash player. html5 in desteklediği formatlar. Genellikle mp3.
5-) 1 adet adet android uygulama. Admob ekli. Radyo listesi ve admob id bilgilerini ftp den belirlediğiniz adresten çeker. Böylece sürekli günceldir.
Şimdi ben normalde playerlarımı domain lisanslı satıyorum. Daha öncesinde sadece flash player satışı yapıyordum. 1 yıldır üzerinde uğraştığım bu sistemi için dilerseniz her birini ayrı ayrı lisanslı satış yapabilirsiniz. Yani tamamen müşteri isteğine göre sadece html5 player veya m3u8 player veya sadece android uygulaması verebilirsiniz. Playerlar embed kodları ile çalışıyor zaten her türlü sistem ve scriptte çalışır bu scripte özel bir şey değildir.
İsteyene domain özel lisans anahtarı oluşturan bir program hazırlayıp açık kaynaksız teslim edebilirim.
İsterseniz de komple açık kaynaklarla beraber teslim ederim. (Bu şekilde satılır ise radyo player satış işini bırakırım.)
İki seçenek içinde teklif verebilirsiniz.
Aklımda bir fiyat yoktur.Lütfen ne kadara satmayı düşünüyorsun diye sormayın. Satmaya da pek kıyamıyorum aslında ama bu sene derslere daha ağırlık vermem gerekiyor yoğun bir tempo beni bekliyor. Bu yüzden sizden gelen teklifleri değerlendireceğim.
Sistem ve önceki satmış olduğum analizler belli komik tekliflere cevap verilmeyecektir.
Daha detaylı bilgi ve sorularınız için skype veya pmden ulaşabilirsiniz.
Ekran Görüntüsü 1 Ekran Görüntüsü 2 Ekran Görüntüsü 3 Ekran Görüntüsü 4 Ekran Görüntüsü 5