Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galeri konusu ile alakalı değil ancak blogger artık bitmiş.
Eskiden sıfır blog 3-4 günde index alır ve hemen gelişirdi.
Geçen özel domain ekli bir blogger açtım 3 konunun indexlenmesi 1 ay aldı. 3 ayda rekabetin hiç olmadıgı bir kategoride 40. sıraya ancak girdi. Yazılar bul özgün ve uzundu. Domain tam anahtar kelime uyumluydu. rekanet yoktu. Bloggerin resmen bittiğini düşünüyorum. Bu tek denemem değildi. Arkadaşım ve ben toplamda 4-5 site denedik sonuç aynıydı. Wordpresse yöneldim. Hatta bu blogger konusunda index alma sorunu ile ilgili yakın zamanda çok konular açılmıştı.

Sizin blogger konusunda görüşlerinizi merak ettim. Son dönemde denemeleriniz oldumu. Sıfırdan açıp siteler yaptınız mı?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
blogger son 1 aydır ciddi bir hareket vardı, mesela aranması çok olan kelimelerde rekabet diyelim, ilk 15 sıraya kadar helen bloglarım var, yine ilk sayfaya kendini atanda var. ancak index sorunu malum, halen ciddi sıkıntı bu dediklerim blogspot.com uzantılı hepsi.
ama sss .worspress.com da aynı sayılır ama yinede blogger etmez. blogger daki sıkıntının nedeni son dönemlede özellikle 30 aylık vadede blogger üzerinde haddinden fazla botlar ile açılan paravan oluşmuş ve o yüzden blogger ciddi şekilde incelemede.. diyebilirim