merhaba fake isimle bi profil var ordaki kişileri sayfaya aktarmak istiyorum ama firma sayfası yapacağım kullanıcı adını değiştiremiyorum gercek adını kullan dıyor şimdi mehmet diye sayfa oluyor sonra ismi o firma adına degıstırebılırmıyım bu konuda acil yardıma ihtiyacım var simdiden tesekkurler.
hesap adını ahmet altan diye farzedelim ve siz sayfaya dönüştürme işlemi yaptığınızda ahmet altan isminde sayfanız olur ve isim değiştirme işlemi cevirdikten sonra aslında talep atıldığında değiştirebilir bunu belirtmek istiyorum.
şimdi asıl olan şunu yapın . hesap adı ahmet altan ve siz hangi isimde yapacaksanız sayfanızı o zaman profil adını o isimde değiştirirseniz o zaman dönüştürme yaptıktan sonra sayfa isim değişikliği yapmanız gerekmeyecek.
örneğin firmanizin adı yıldırım elektronik ve siz bu isimde sayfanızın olmasını istiyorsanız o zaman ahmet altan olan profil adını yıldırım elektronik olarak değiştirin ve sonra sayfaya dönüştürme işlemi yapın.
eğer istediğiniz isimde değişmiyorsa profil adı direk olarak o zaman bazı püf noktaları var onları yaaprsanız profil adı firma olarak değiştirilebilir. onuda şöyle anlatayım kısaca.
hesabınıza giriş yapın ve dil seceneğini endonezya olarak değiştirin ve hesapdan cıkış yapın. sonra ise hola better for chrome isimli eklentiyi chrome browser 'ınıza ekleyin ve sağ üst kçşede sembolü belirecek ona tıklayıp ülke kısmından endonezya seceneğini secin sonra ise proxy değiştiği an tekrar facebook hesabınıza giriş yapın ve ayarlar kısmına giderek istediğiniz firma adını yaparak profil hesabının adını soyadını değiştirin. değişim olduktan sonra facebookdan cıkış yapın. eklentiyi kapatın sonra tekrar giriş yapın hesabınıza ve ayarlar kısmına gidip dil seceneğini tekrar türkçeye getirin . sonrasında sayfaya dönüştürme işlemini yapabilirsiniz.
hepsi bu kadar. kolay gelsin.