BurakB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilginçtir ben de Gearbestten hiç sorun yaşamadım Amazon fiyatları çok uçuk geldiğinde ordan alırım ve sorun yaşamam genelde. Kötü bir tecrübe yaşadıysanız bilmek isterim, yüklü alışverişlerimde dikkatli olmak için.
Normalde gümrüğe takılmayacak bir ürün aldım. Gümrüğe takılmayacağına şundan eminim, daha önce bir çok kişi aynı ürünü başka sitelerden aldı ve sorunsuz bir şekilde geldi. Ancak benim ürünüm gümrüğe takıldığından bile emin değilim çünkü ptt sorgulamasında gümrük ile ilgili herhangi bir olay yazmıyor. Ancak karşı tarafın sorgulamasında "geriye gittiği" yazıyor. Bunu müşteri temsilcisine söylediğimde gümrüğe takılmış dedi. Ve bu tür durumlarda iade yapılamayacağını ve politikalarını okumam gerektiğini söyledi. Ancak politikalarında böyle bir ibare bulunmadığını söyledim. Ama karşıdaki kişi hala diretmeye devam ediyor ve bu ürün geri döndü yazsa da bize asla geri dönmüyor dedi. Ben de aramadığım halde kargoyu aradığımı ve onların da ürünü geri yolladığını söyledim, evet yalan attım. Sonra bir anda iade işlemini yapma kararı aldı. Böyle bir şey söylemesem muhtemelen iade falan yapmayacaklardı.